F.Bahçe bombayı patlatıyor!

F.Bahçe bombayı patlatıyor!
Yeni sezonda Aykut Kocaman yönetiminde çok iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Fenerbahçe ilk bombayı patlatıyor...

Yeni sezonda Aykut Kocaman yönetiminde çok iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Fenerbahçe ilk bombayı patlatıyor... 

İsmi birçok yıldızla anılan Sarı-Lacivertliler, Shakhtar Donetsk formasını giyen Taison Freda resmi girişimlere başladı. Asbaşkan Ali Yıldırım'ın bu transferi bitirmek için geçtiğimiz günlerde Ukrayna'ya gittiği ortaya çıktı. Yıldırım'ın ilk olarak Shakhtar'la masaya oturduğu öğrenildi. 

Şu anda piyasa değeri 10 milyon Euro olan Taison'un sözleşmesinin Aralık ayında sona erecek olması Fenerbahçe'nin elini güçlendiriyor. Sarı- Lacivertliler, artık Ukrayna'da kariyerini sürdürmek istemeyen Brezilyalı futbolcunun transferini 3-4 milyon Euro arasında bir rakama bitirmeyi hedefliyor.

MENAJERLE GÖRÜŞME ÇOK OLUMLU GEÇTİ

Ali Yıldırım, Shakhtar'la yaptığı görüşmenin ardından Taison'un menajeriyle bir araya gelerek sözleşme şartlarını masaya yatırdı. Görüşmenin çok olumlu bir şekilde geçtiği ve tarafların önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceği belirlendi. 2013 yılında bir başka Ukrayna ekibi Dnipro'dan Shakhtar'a transfer olan Taison sol kanatta ve forvet arkasında görev yapıyor. Sağ ayağını çok etkili bir şekilde kullanan Sambacı bu sezon 8 gol atıp, 8 de asist yaptı.

LUCESCU'NUN HARİKASI!

Şu an Zenit'in başında olan Mircea Lucescu, Shakhtar'ı çalıştırdığı dönem parlattığı Brezilyalılar'la ün yapmıştı. İşte onlardan birisi de Taison Freda... Luce, 2013'te Sambacı'yı Dnipro'dan 15 milyon Euro'ya transfer etmişti.

TAKVİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.