"Polis namustur"

"Polis namustur"
Başbakan Yıldırım, Konak Polisevi'nde Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen kahvaltı programında konuştu.

İşte o konuşmadan satır başları

Değerli polis arkadaşlarım sizler yaptığınız fedakarlıkla bu ülke için büyük işler yapıyorsunuz. Evde, dükkanda, mahallede, her yerde vatandaşlarımızın hizmetindesiniz. Güvenliğimiz için her an her yerde görev başındasınız. Kimin başı dara düşse siz kimliğine bakmadan yanı başındasınız. Sizler en mukaddes memleket görevini yapıyorsunuz. Halkın içindesiniz, halkın huzuru için varsınız. 

YÜZYILLAR GEÇSE DE DİLLERDEN DÜŞMEYECEK

15 Temmuz gecesi yazdığınız kahramanlık destanı yüzyıllar geçse de dillerden düşmeyecek.  Sizleri teslim almaya çalışan hainlere canlarınız pahasına direndiniz.  O gece hepiniz tankların altına yatan millete kalkan oldunuz ve milletimizle beraber Cumhuriyete sahip çıktınız.

ASKER VE POLİSİ UZAK TUTMAMIZ GEREKİYOR

Polisimizin güçlenmesi için gereken tüm çalışmaları yapıyoruz. Hem sayı hem de donanım açısından ciddi adımlar atıyoruz. Asker ve Polisi her türlü paralel yapılanmadan, gruplaşmadan uzak tutmamız gerekiyor.  İdeolojik gruplaşma daha sonra beka sorununa dönüşebiliyor. Bu 15 temmuz'da ortaya çıktı. Zor günlerden geçtik ama hepsini teker teker aşıyoruz. Bu paralel yapılanma da eski Türkiye'nin alışkanlığı olarak tarihin tozlu sayfalarında yerini alacaktır.

POLİS NAMUSTUR

Devlet maalesef uzun yıllar milleti ile kavgalı oldu.  İnsanı yaşat ki devlet yaşatsın. Bu prensibi tüm kamu kuruluşlarına yaymak için kullanıyoruz.Ülkemizi korkularından arındırdık. Devletin gücünden sadece suç işleyenler korkacak.Polis namustur, polis sadece sokağın değil, demokrasinin de bekçisidir.

Son 15 yılda teşkilata yönelik hem ihtiyaçları bakımından hem de kişisel eklentileri bakımından önemli çalışmalar yaptık. Ülkemizin imkan ve kabiliyeti el verdiği şekilde yerine gelecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.