İspanyol devinden flaş itiraf! Oğuzhan Özyakup...

İspanyol devinden flaş itiraf! Oğuzhan Özyakup...
Sevilla'dan ayrılan ünlü Sportif Direktör Monchi, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup için flaş açıklamalarda bulundu.

İspanya La Liga takımlarından Sevilla'dan geçtiğimiz günlerde ayrıldığını açıklayan Sportif Direktör Monchi, Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan Özyakup transferi için ilk kez bu kadar net konuştu.

İspanyol basınına konuşan Monchi, ''Oğuzhan'ı geçen sene Beşiktaş'tan istedik ancak Beşiktaş satmak istemedi. Anlaşamadık ancak kapılar henüz tamamen kapanmadı.'' şeklinde konuştu.

GANSO İÇİN TRANSFER YORUMU

Devre arası transfer sezonunda Fenerbahçe'nin gündemine gelen Ganso hakkında da konuşan Monchi, ''Neden oynamıyor bunu bilmiyorum. Bu benim işim değil, teknik direktörün işi. Hoca, kararları takım için veriyor. Jesus Navas için de söylemem gerekli ki ona her zaman Sevilla'ya dön diyorum.'' dedi.

''17 YILDIR BURADAYIM, SADECE İKİ KEZ OLDU...''

Sezon sonu Barcelona'ya geçebileceği iddia edilen takımın Şilili teknik direktörü Jorge Sampaoli için de konuşan Monchi, ''Sözleşmesi 2018'e kadar devam ediyor ve Sevilla'da kalacak. 3.'nün bir puan arkasında 4. sıradayız. Eğer 15. sırada olsak eleştirilirdi. 17 yıldır buradayım, sadece 2 kez ligi 3. bitirdiğimizi gördüm. Eğer 3. veya 4. bitirirsek bu büyük başarı olacaktır. (Sporx)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.