Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na çağrı!

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na çağrı!
Başbakan Binali Yıldırım, Aydın mitinginde, Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunarak " Senin 'hayır' dediğin darbe anayasasını değiştiriyoruz, sana yakışan 'evet' demektir. " dedi.

İşte o konuşmadan satır başları

"16 Nisan Pazar günü Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşıyacağız.Rejim değil hükümet sistemini değiştiriyoruz. Hiç kimse Türkiye'nin kurduğu cumhuriyeti değiştiremez, el uzatamaz.Değişiklik cumhuriyeti daha da güçlendirecek, devlet işlerinin kalitesi artacak, Türkiye kalıcı istikrara kavuşacak.Demokrasi gelişecek, özgürlükler genişleyecek. Şehirlerimize daha çok yatırım gelecek, daha çok iş, aş imkanları doğacak.

KILIÇDAROĞLU'NA SESLENDİ: SANA YAKIŞAN EVET DEMEK

Türkiye'nin gelişmesini istemeyen ne kadar çevre varsa bu değişikliğe karşı. Haydi bunlar tamam ama CHP'ye ne demeli? Kılıçdaroğlu, senin 'hayır' dediğin darbe anayasasını değiştiriyoruz, sana yakışan 'evet' demektir. Bunlar değişimden korkar. Artık darbelere istikrarsızlığa son vermek için güçlü hükümetlere ihtiyaç var.

14 YILDIR BU TEHDİTİ ALIYORUZ

15 Temmuz'da denediler ama sert kayaya çarptılar. İndiniz meydanlara, FETÖ'cülere gereken cevabı verdiniz.Biz AK Parti hükümetleri olarak 14 yıldır bu tehditleri alıyoruz. Bu tehditlerle defalarca bize kumpas kurmaya çalıştılar. Ama millet bizi seçti, millet bize yetki verdi. Ancak onlar zannettiler ki öncekiler gibi silahı, tankı görünce tası tarağı görünce kaçacaklar. Kim kaçacak Recep Tayyip Erdoğan kaçacak, Binali Yıldırım kaçacak. Kaçar mı? Ölürüz bu bayrağı indirtmeyiz dedik, ölürüz ezanı dindirmeyiz dedik. Allah sizden razı olsun. Kanlı darbe girişimleriyle altın vuruşlarını yaptılar ama meydanı çapulculara bırakmadınız.

BUNDAN SONRA MİLLET NE DERSE O

16 Nisan'da 27 Mayıs parantezini hepten kapatıyoruz.Hiç kimse, cumhurbaşkanını, hükümeti, meclisi tehdit edemeyecek, milli iradeyi gasbedemeyecek. Bundan sonra millet ne derse o olacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.