Ali Ağaoğlu iç çamaşırına iddiaya girdi

Ali Ağaoğlu iç çamaşırına iddiaya girdi
Ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu referandum için 26 kişiyle iddiaya girdi. “Yüzde 65 Evet çıkacak” diyen Ağaoğlu, kaybederse iddiaya girdiği 26 kişiye iç çamaşırından çorabına kadar Tom Ford marka takım elbise alacak.

Türkiye’nin en ünlü müteahhitlerinden iş adamı Ali Ağaoğlu referandum için 26 kişiyle iddiaya girdi. “Yüzde 65 Evet çıkacak” diyen Ağaoğlu, kaybederse iddiaya girdiği 26 kişiye iç çamaşırından çorabına kadar Tom Ford marka takım elbise alacak. Kaybederse 550 bin lira çıkacak Ali Ağaoğlu’nun cebinden. Kazanırsa ise gardırobunu 26 takım elbiseyle yenilemiş olacak.

Ali Ağaoğlu, CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer’e, “O davayı açan kadın, benim evime gelsin” demiş, Hüriyet’ten Cengiz Semercioğlu da dün “Aynı sözü AKP’li bir kadın milletvekili için söyleyebilir mi” diye sormuştu.

Ağaoğlu, bu yazısı üzerine Semercioğlu’nu arayarak “Ben inandığım her şeyi herkese karşı söylerim. Geçen hafta Uludağ’da basınla yaptığı toplantıda AK Partili Bakan için de neler söyledim. 
Orman Bakanı’nı eleştirdim. İnandığım şeyi değil AKP’li milletvekili, bakana bile söylerim. Beni tanırsın” dedi.

Ali Ağaoğlu, Semercioğlu’na referandumla ilgili değerlendirmelerde de bulundu. Yüzde 65 Evet çıkacağını söyleyen Ağaoğlu, 26 kişiyle iddiaya girdiğini açıkladı.

Semercioğlu Ağaoğlu’nun açıklamalarını şöyle aktardı:

“Bu arada referandumla ilgili iddiaya girdiği kişi sayısı 26’ya ulaşmış...
Ağaoğlu referandumda yüzde 65 evet çıkacak diyor, çıkmazsa iddiaya girdiği 26 kişiye iç çamaşırından çorabına kadar Tom Ford marka takım elbise alacak.
Tom Ford’da bir takım elbise 4-5 bin euro civarı... 
Kaba bir hesapla iddiayı kaybederse 550 bin lira çıkacak Ali Ağaoğlu’nun cebinden.
İddiayı kazanması durumunda da gardırobunu 26 takım elbiseyle yenilemiş olacak...”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum