'Galatasaray spor kulübü değil, inşaat şirketi!'

'Galatasaray spor kulübü değil, inşaat şirketi!'
Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi programında günün öne çıkan gazete manşetlerini değerlendirdi.

Demirkol’un açıklamaları şu şekilde:

"Güven, başarıyı getiriyor"

"Bu takımın bende yarattığı duygu şu: Terim'in Galatasaray'ı... 2003'teki Beşiktaş. Zico'nun Fenerbahçe'si... Bu takımın oyuncularına birbirine güveni çok yüksek. Mesela Galatasaray'da bu sıfır. Her bir bireyin birbirine çok fazla güvenmesiyle oluşuyor bu başarı. Kimse 'arkamdaki acaba mı...' demiyor."

Cenk-Aboubakar kıyaslaması...

"Aboubakar ne yapacağı tahmin edilemeyen bir oyuncu. Ama Cenk beklentilerin çok ötesine geçti. Cenk üzerine koyuyor her maç yeniden... Adriano'nun orta sahaya verdiği destek de çok önemli. Beşiktaş atak yaparken zaman zaman orta yuvarlakta görüyoruz. Adriano'nun Fransa'da oraya vereceği destek çok önemli Gökhan'la birlikte..."

"Kimse onun yaptığını yapamaz"

"Atiba'nın yaptığı işi herhangi bir takımda yapmak çok daha kolay olabilir. Beşiktaş 2 merkezi oyuncusu dışında tamamıyla hücum oynayan bir takım. Yani Atiba'nın işi çok başka. Kimse yapamaz onun yaptığını. Fenerbahçe'de 3 kişinin yapamadığını Atiba, Beşiktaş'ta tek başına yapıyor.

"Yönetim göndermek istiyor"

"Ya Tudor ya biz dediyse Sneijder, De Jong ve Podolski. Yönetim 'oh' demiştir. Çünkü onu istiyor, onları göndermek istiyor. Yönetimi yönetime şikayet ediyorlar. Siz bu işi bilmiyorsunuz diyorlar ve haklılar."

"Basketbol salonu niye yapıyorsun?"

"Buradaki karar mekanizması yönetimdir. Kulüpte Tudor'dan sonra bu işi bilen en iyi adam Sneijder. Çünkü Galatasaray şuan inşaat anonim şirketi. Basketbol şubesini küçültecek ve Ergin Ataman'ı kovacaksan basketbol salonunu niye yapıyorsun!"

Dursun Özbek eleştirisi...

"Galatasaray bu ülkede ucu bucağı olmayan bir futbol kütlesi. Bu markanın, futbol kütlesinin aklı Mehmet Özbek olabilir mi? Bu kocaman futbol kütlesinde Galatasaray'ın futbol aklı Dursun Özbek'in kardeşi olabilir mi Allah aşkına. Böyle bir şey olabilir mi?

"Finansal olarak kimseye laf etmiyorum orada çok iyi işler yaptılar tamam. Ama Hagi'nin, Taffarel'in, Hasan Şaş'ın, Fatih Terim'in olduğu yerde her şeyin başında başkanın kardeşi olacak. Hadi canım oradan ya olur mu öyle şey. Acaba başkanın (Dursun Özbek) başka kardeşi var mı? o da ilgilensin, kuzeni de olur..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.