Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen "Ordu Buluşması"nda konuşuyor...

İşte o konuşmadan satır başları

Biz milletimize hizmet aşkı ile çalışırken birileri de ülkemize hizmet sunmak için çalışıyormuş. 7 Hazitan'da yaşananları hatırlıyorsunuz değil mi? üzerimize sırtlanlar gibi saldırdılar. Bölücü terör örgütü kanlı yüzünü gösterdi, FETÖ bulanık suda balık avlama hevesine kapıldı. Hemen duruma el koyduk ve ülkemizi yeniden seçime götürdük.

KRİTİK UYARI: SANDIĞA GİTMEYİ İHMAL ETMEYİN

1300'ü aşkın şehit verdik. 15 Temmuz'da tarihimizin en ağır ihaneti ile karşılaştık. Ordunun terörle mücadelede 17 şehiti var. Bir kez daha tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. 16 Nisan'da  sakın ha sandığa gitmeyi ihmal etmeyin. Benim oyum neyi değiştirir demeyin. Bir oy yeri geldiğinde ülkenin geleceğini belirler. Onun için 16 Nisan'da tek bir oyun bile ziyan olmasına rıza göstermeyin. 16 Nisan'da evet oyları Batı'ya bir cevap olacak.

KİMSENİN GÖZYAŞINA BAKMAYACAĞIZ

Çok büyük bir terör mücadelesi veriyoruz.  20 ayda 10 bine yakın teröristi etkisiz hale getirdik. Şu Ordu'nun, Giresun'un dağlarında teröristlerin sızma planlarını biliyorsunuz değil mi? Bunları gömüyoruz, gömeceğiz. O açtıkları çukurlara Güneydoğu, Doğu bölgesinde gömdük, gömüyoruz. Bu milleti, bu ümmeti bölemeyecekler. Ezanlarımızı susturamayacaklar. Onun için bunların üzerine gitmek ve bunun için Pazar günü oyumuzu kullanıyoruz. Son yıllarda ekonomide de içeriden ve dışarıdan ayağımıza pek çok çelme takıldı. Terör örgütlerini ülkemizden kazımak için her alanda büyük bir mücadele başlattık. FETÖ, PKK, DHKPC'yı hedef alan bu mücadelede açıkçası kimsenin gözünün yaşına bakmadık, bakmayacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.