Abdullah Avcı hayalleri suya düştü!

Abdullah Avcı hayalleri suya düştü!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bir numaralı hoca adayı olan Abdullah Avcı'nın sarı-lacivertli kulübe imza atması zora girdi.

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın ısrarla takımın başına getirmek istediği Abdullah Avcı için Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'dan izin çıkmadı.

Aziz Yıldırım'ın diğer yöneticilere adeta savaş açarak kabul ettirmeyi başardığı Abdullah Avcı transferi Göksel Gümüşdağ engeline takılmış gibi gözüküyor. Başkan Aziz Yıldırım, Abdullah Avcı'dan sezon sonu görüşmek için söz alsa da Göksel Gümüşdağ Avrupa'da başarı yakalamak istiyorum diyerek Avcı'nın gidişine izin vermeyeceklerini belirtti.

Avcı'nın Milli Takım'a gidişine izin verdiklerini ancak bu ayrılığın onları 2-3 yıl geriye attığını belirten Gümüşdağ, "Bu defa istikrarımızı bozmak istemiyoruz, bu takım Avrupa Kupaları'nda da kendini kanıtlayacak. Abdullah Avcı'yı hiç bir yere bırakmayacağız" dediği öğrenildi.

Gözler Avcı'da

Gümüşdağ'dan gelen veto üzerine Aziz Yıldırım'ın nasıl bir hamle yapacağı merak edilirken, transferde 3 büyüklerde çalışma hayali kuran Abdullah Avcı'nın kararı belirleyici olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.