Ortaköy tekbirlerle inledi

Ortaköy tekbirlerle inledi
AGD İstanbul İl Üniversite Komisyonu, Ortaköy’deki Büyük Mecidiye Camii’nde, 1500 üniversite öğrencisi ile sabah namazında bir araya geldi.

Etkinlikte, 1500 üniversite öğrencisi Ortaköy’de sabah namazını cemaatle kıldı. Tesbihattan sonra caminin avlusunda hatıra fotoğrafı çektiren binlerce üniversite öğrencisi, hep birlikte Enam Sûresi’nin 162. ayeti “De ki: Şüphesiz benim namazım, ibâdetlerim, hayâtım ve ölümüm, âlemlerin Rabbi olan Allah içindir!” nidaları ile tekbirler getirdi.
 
AGD İstanbul İl Üniversite Komisyonu, Ortaköy’deki Büyük Mecidiye Camii’nde, 1500 üniversite öğrencisi ile sabah namazında bir araya geldi. ‘Sabah Namazında Buluşuyoruz’ sloganıyla gerçekleştirilen organizasyonda, sabah namazı öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti ve takke dağıtımı yapıldı.
 

ORTAKÖY TEKBİRLERLE İNLEDİ

 
Twitter ve Facebook üzerinden sosyal medyada #OrtaköydeŞafakOperasyonu başlığı ile geniş yankı bulan etkinlikte, 1500 üniversite öğrencisi Ortaköy’de sabah namazını cemaatle kıldı. Tesbihattan sonra caminin avlusunda hatıra fotoğrafı çektiren binden fazla üniversite öğrencisi, hep birlikte Enam Suresi’nin 162. ayeti“De ki: Şüphesiz benim namazım, ibâdetlerim, hayâtım ve ölümüm, âlemlerin Rabbi olan Allah içindir!” nidalarını ile tekbirler getirdi. Cami dışında kurulan tezgâhta namazdan çıkanlara çorba ikramı yapıldı. Ayrıca AGD İstanbul Şubesi Üniversite Komisyonu’nun her ay düzenli olarak farklı bir camiide sabah namazı buluşmalarını gerçekleştirdiği ifade edildi. Üniversiteli öğrenciler için, programın bitiminde İstanbul’un 10 farklı noktasına ücretsiz servis kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum