Demirkol: Terbiye sınırlarını aşmak istemiyorum

Demirkol: Terbiye sınırlarını aşmak istemiyorum
Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki 'Spor Servisi' programında gündemi değerlendirdi.

Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki 'Spor Servisi' programındaki değerlendirmeleri şu şekilde:

"Bir futbolcu bunu nasıl söyler!"

Bir futbolcu nasıl '25 futbolcuyu değiştiremezsiniz. Hocayı değiştirmek lazım' diyebilir. Demiş midir, bilmiyorum. Galatasaray'da bir iktidar sorunu var. 

"Terbiye sınırlarını aşmak istemiyorum"

Bence Tudor gelecek sene takımın başında olmayacak. Çünkü yönetim de olmaz. Terbiye sınırlarını aşmak istemiyorum. Onun için de 'iktidar sorunu var' diyorum. Soruyorum: Bu destek neden Hamza hocaya, Mustafa Denizli'ye verilmedi de Tudor'a veriliyor?

"Konu Sneijder değil ki..."

Sneijder'in bu zamana kadar her istediği oldu. Kusura bakmasınlar. 10 tane hata varsa hepsi yönetimin. Konu Sneijder değil ki. Ona bu alanı yaratanlar. Mesela haberlere bakınca şunu görüyorsun. Sneijder, Hamza hocayı yollayıp, De Jong'u getirebiliyor. Buna izin veren sensin. Sen Sneijder'e bu yetkiyi verirsen, o da 'Tudor'la olmaz' der. Hakkı o... 

"Yine bu sene çok büyük para harcayacak"

Ben bir soyunma odası hikayesini gazetecilerden duyuyorsam, bu olmuştur. Yönetim tarafından da medyaya anlatılıyordur.  Galatasaray yine bu sene çok büyük para harcayacak. '1 kuruş da olsa kâr edeceğiz' sezonunda bu kadar zarar ediliyorsa, para harcandığında ne olacak siz düşünün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.