Advocaat: 'Başkanla konuşacağım...'

Advocaat: 'Başkanla konuşacağım...'
Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, Başakşehir mağlubiyetinin ardından önemli açıklamalar yaptı.

Penaltılarda 3 defa ellerine fırsat geldiğini belirten deneyimli teknik adam, Fenerbahçe'den erken ayrılma kararını Aziz Yıldırım'la görüşeceklerini söyledi.

"3 defa şans geldi, değerlendiremedik"

Çok üzücü bir sonuçla ayrılıyoruz sahadan. Bizim için zor bir maçtı, iyi bir takımla oynayacağımızı biliyorduk. Bize o kadar fazla şans geldi ki, 3 defa şans geldi. O şansları yapmalısınız, bu kadar şans geliyorsa gereğini yapmalısınız biz bunları değerlendiremedik.

"Başakşehir gol atınca kendi oyununu oynadı"

Aslında maçın ilk yarısında Emre'nin golüne kadar maç dengede gidiyordu. Başakşehir'in de pozisyonları vardı bizim de pozisyonlarımız vardı. Maç 1-0 olunca onlar kendi oyuncularını oynamaya başladılar. Onların istedikleri de buydu. Fiziksel açıdan problemler yaşayan oyuncularımız oldu Ozan ve Şener gibi. Şener zaten birkaç haftadır oynayamıyordu. O noktaya geldik, 3 defa maçı bitirme şansı bize geldi orada bitirmeliydik.

"Erken ayrılma kararını Aziz Yıldırım'la görüşeceğiz"

(Hollanda'nın başına geçmesiyle ilgili olarak)Erken gidip gitmeme konusunu başkanımızla konuşmam lazım bekleyelim kararı görelim ama şunu söylemem gerekir ki 2 hafta daha buradayım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.