Transferde son dakika şoku! G.Saray'ı reddettiler

Transferde son dakika şoku! G.Saray'ı reddettiler
Galatasaray'ın stoper transferi adayları arasında yer alan stoper Vlad Chiriches'e Napoli Teknik Direktörü Sarri'den izin çıkmadı.

Galatasaray'ın stoper transferi adayları arasında yer alan Napoli'nin stoperi Vlad Chiriches için İtalyan basınından son dakika haberi geldi.

Sporx'in haberine göre, Napoli Teknik Direktörü Maurizio Sarri'nin, Vlad Chiriches'in takımda kalmasını istediği ve oyuncunun transferine izin vermemesi nedeniyle Galatasaray'ın yaptığı teklifin reddedildiği kaydedildi.

MENAJERİ ANLAŞMANIN UZAK OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

İtalya'da bir radyo istasyonuna konuşan gazeteci Raffaele Auriemma da, Chiriches'in menajeri ile konuştuğunu ve Napoli'nin oyuncuyu göndermeyi istemediğini kaydetti.

Auriemma, şu ifadeleri kullandı: "Galatasaray'ın ciddi bir ilgisi var. Ancak Napoli, oyuncusunu göndermeyi düşünmüyor. Bu noktada iki kulüp birbirine oldukça uzak durumda.

CHIRICHES KADROYA GİRMEKTE ZORLANDI

7 milyon Euro bonservisle gittiği Napoli'de ilk 11'e girmekte zorlanan 27 yaşındaki Rumen stoper, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'a İtalya'da 3-2 yenildikleri maçta da ilk 11'de forma giydi.

1.84 boyundaki defans oyuncusu, 16 maçta 1304 dakika oynadı ve 2 gol attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.