Aykut Kocaman: 4 hafta sonra bizi kimse tutamaz

Aykut Kocaman: 4 hafta sonra bizi kimse tutamaz
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yapılan transferlerin iyi olduğunu ve takımın çıkış yakalayacağını düşünüyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın geçtiğimiz günlerde yönetimle yaptığı toplantıda önemli ifadeler kullandığı öğrenildi.

GERÇEK FENERBAHÇE'Yİ GÖSTERECEĞİM

Kocaman'ın bu toplantıda, "Çok iyi transferler yaptık. Hepsinin performansından da çok memnunum. Çok iyi çalışıyorlar. İlk 4 hafta çok önemli. Onların da bize alışması lazım. Adaptasyon sürecini atlattıktan sonra bizi kimse tutamaz. Gerçek Fenerbahçe'yi o zaman izlettireceğim" dediği öğrenildi.

YENİ TRANSFERLER YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Öte yandan sarı-lacivertli takımın yeni transferleri camiada şimdiden heyecan yarattı.

Uzun zamandır ofansif orta saha oyuncusu ve nokta forvet transferi bekleyen Aykut Kocaman'ın  Giuliano ve Soldado'nun kadroya katılmasından sonra yüzü gülmeye başladı. Bu iki önemli transfer tecrübeli teknik direktörün hücum hattını güçlendirdi.

 

UZUN YILLAR ÇALIŞACAĞIZ

Bu açıklamalardan tatmin olan Fenerbahçe yönetiminin Aykut Kocaman'a, "Size çok güveniyoruz hocam... Başarılı olacağınızı da biliyoruz. Önemli takviyilerle lige giriyoruz. Taraftar şampiyonluk istiyor. Başaracağınızdan en ufak kuşkumuz yok... Seninle uzun yıllar çalışmak istiyoruz" ifadelerini kullandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.