Başsavcılık'tan açıklama: Böyle bir karar yok!

Başsavcılık'tan açıklama: Böyle bir karar yok!
Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ sanıklarının halkın önünden geçmek istemediklerine dair talepte bulundukları haberleriyle ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı,  FETÖ davasında yargılanan sanıkların duruşmaya gelirken halkın önünden geçmek istemediklerine dair talepte bulundukları, bu taleplerinin de mahkeme tarafından kabul gördüğüne dair haberlerle ilgili bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Muğla ilimizde Sayın Cumhurbaşkanımıza suikast davasında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı duruşma salonunda devam eden duruşmalara sanıkların halkın önünden geçirilmeyerek Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesinin kararı doğrultusunda doğrudan duruşma salonuna alındığına ilişkin bir takim basın ve yayın organlarında bazı haberler yayınlanmıştır. Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesinin sanıkların duruşma salonuna halkın önünden geçirilmeyerek doğrudan salona alınmalarına ilişkin her hangi bir kararı bulunmadığı hususunda basın açıklaması hasıl olunmuştur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.