Darbecileri engelleyen Yüzbaşının esrarengiz ölümü

Darbecileri engelleyen Yüzbaşının esrarengiz ölümü
15 Temmuz gecesi darbecileri engelleyen Yüzbaşı Şevket Soyer'in kullandığı otomobil şarampole yuvarlandı. Soyer, kazada hayatını kaybetti.

15 Temmuz darbe kalkışması gecesi Bursa İl Jandarma Komutanlığı’nı ele geçirmek için gelen ve sıkıyönetim belgeleri bulunan darbeci askerlerin polisle işbirliği yapıp yakalanmasını sağlayan Yüzbaşı Şevket Soyer İzmir Foça’da kaza geçirerek hayatını kaybetti.

Yüzbaşı Soyer için dün Fatih Camii’nde, ikindide cenaze töreni düzenlendi. Törene; Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Belediye Başkanı CHP’li Gökhan Demirağ, Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, Foça Jandarma Komando ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Semih Okyar, Batı Görev Grup Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu, Bursa ve Foça’da görevli silah arkadaşları, bazı belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, yakınları ve çok sayıda Foçalı katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Yüzbaşı Soyer’in Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze aracına konuldu. Yüzbaşı Soyer, uzun bir araç konvoyuyla götürüldüğü Foça Yeni Kabristanı’nda toprağa verildi. Defin sonrası ailesi, taziyeleri kabul etti.

Darbecileri engellemişti, trafik kazasında hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.