Sakarya Gazetesi’nden skandal foto şaka!

Sakarya Gazetesi’nden skandal foto şaka!
Eskişehir’de bir gazete “foto şaka” adı altında büyük bir rezalete imza atarak, gerçek bir fotoğraf karesindeki apartman komşusu kadın ile genç kız arasında “namussuz”ca bir diyalog uydurdu.

Eskişehir’de CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e yakınlığı ile bilinen Sakarya gazetesifoto şaka” adı altında büyük bir rezalete imza attı. Sakarya gazetesi yayınladığı sözde “foto şaka”da, apartman komşusu kadın ile kız arasında “namussuz”ca bir diyalog uydurdu.

İŞTE O DİYALOG

Sözde “foto şaka”da, başörtülü kadın, yan komşusu genç kıza balkondan bir şey uzatarak “Kızım al. Bizim oğlanın odasında çamaşırını unutmuşsun. Merak etme yıkadım mis gibi tertemiz” diyor. Genç kız da kadına “Ay valla kusura bakma Sultan Teyze. Çok sağol zahmet oldu sana. Annem duymasın” diye teşekkür ediyor.

Gazetedeki sözde “foto şaka”yı gören duyarlı okurlar “Bu nasıl şaka? Bu şakada namus yok, bu namussuz şaka” diye tepkilerini dile getirdiler.

FOTOĞRAFTAKİ KADIN VE KIZ BU İŞE NE DER?

Sözde “foto şaka”da, gerçek bir fotoğrafın kullanılmış olması, fotoğrafları sansürsüzce kullanılan bir kadın ile genç bir kızın böylesi “namussuz” bir diyalogun içine sokulması ayrıca bir skandal olarak değerlendirildi.

KADIN DERNEKLERİNE ÇAĞRI: HAYDİ GÖREVE

Eskişehirli gazetecilerden Abdullah Yeşilkaya da sosyal medya hesabından Sakarya Gazetesi’nin bu sözde foto şakasına tepki gösterdi.

Kadın derneklerini göreve davet eden Yeşilkaya, CHP’li milletvekillerine de “Bu kadınların da avukatlığını yaparlar mı acaba” diye sordu.

Yeşilkaya’nın paylaşımı şöyle:

“SAKARYA GAZETESİNDEN KADINLARIN NAMUSUNA DİL UZATAN RESİMLİ FOTO ŞAKA REZALETİ 

20953337_797384377112416_9144183218095760404_n.jpg

Bu resmen namuslu kadınlara iftiradır bu nasıl bir şakadır böyle kadınların yüzlerinin ayan beyan ortada olduğu bir foto şakamı olur.Bu durumu nasıl izah edecekler.Haçlı Kızın avukatlığını yapan Chp Milletvekili Cemal Okan Yüksel Bu kadınlarında avukatlığını yaparmı acaba? Cemal okanı bilmem ama ben kadın derneklerini göreve çağırıyorum bu çok büyük bir rezilliktir bunu üstü örtülemez ayıptır yahu”

 

Habervaktim.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum