Nurseli İdiz: Neden sadece ben bedel ödüyorum

Nurseli İdiz: Neden sadece ben bedel ödüyorum
Geçen hafta hem rol aldığı tiyatro oyunundaki, hem de dizideki işini aynı gün kaybeden Nurseli İdiz, mağdur edildiğini savundu.

Ünlü oyuncu alkollü olduğu için ikinci perdesine çıkamadığı tiyatro oyunu konusunda ekibin haklı olduğunu itiraf etti ve "Ailevi bir sorun yaşadığım için moralim çok bozuktu, o konuda hatalıyım. Keşke telafi edebilsem. Oyunu kaldırmışlar ama 10 - 20 oyun bedava oynama teklifinde de bulundum. Hatamı telafi etmeyi çok istedim. Kararı onlara bıraktım. Ama bana kızgın oldukları için buna yanaşmadılar. Keşke olmasaydı, çok üzgünüm. Rol arkadaşım Erhan Yazıcıoğlu benim hakkımda çok güzel sözler söylemiş. Teşekkür ederim. Ben de onu çok seviyorum. Ancak ben bu oyunu 1 yıldır oynuyorum. Ayrıca 44 bölüm dizi çektim. Böyle olsun istemezdim" dedi.

Nurseli İdiz, kadrosundan çıkarılıp yerine Neriman Uğur'un alındığı Siyah İnci dizisi hakkında ise kendisine büyük haksızlık yapıldıgını iddia etti. Usta oyuncu, henüz işbaşı yapmadan sözleşmesinin haksız yere feshedildiğini ve yasal haklarının doğduğunu öne sürdü ve şunları söyledi:

NEDEN SADECE BEN BEDEL ÖDÜYORUM

Bu ülkede sette bile içki içen oyuncular var, bütün herkes bunları bilmiyor mu? Neden sadece ben bedel ödüyorum? Bugüne kadar yediğim haltların hepsinin arkasında durdum, yemediklerimi de savundum. Yeter ama artık. Sürekli alttan al, nereye kadar? Ben de bir Nurseli İdiz'im. Şoförün ve set ekibinin lafiyla daha işe başlamadan, ne olduğunu bile anlatamadan benim işime nasıl son veriliyor? Sete geç gitsem ya da gitmesem bu bir bahane olabilir ama öyle bir şey de yok. Okuma provasına katılmışım, o kadar hazırlık yapmışım. Bunların hiç mi değeri yok? Olan şu, ekip kriz yönetimi yapamadı, olmayan krizi büyüttü ama olan yine bana oldu. Mağdur oldum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.