Beşiktaş Devler sahnesinde! Muhtemel 11'ler

Beşiktaş Devler sahnesinde! Muhtemel 11'ler
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Porto ile karşı karşıya gelecek.

Porto ile Beşiktaş arasındaki mücadele 13 Eylül Çarşamba günü Portekiz'de oynanacak. Porto - Beşiktaş arasındaki karşılaşma 21:45'te Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan hakem Anthony Taylor yöneteceği açıklandı. Anthony Taylor'ın yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak.

Beşiktaş, 7. kez Şampiyonlar Ligi'nde

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında Portekiz'in Porto takımına konuk olacak Beşiktaş, Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda 7. kez yer alacak.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez mücadele hakkını 1997-1998 sezonda yakalayan siyah-beyazlı takım, aralıklarla da olsa bu organizasyonda 5 kez daha mücadele etti. Beşiktaş, bu sezon oynayacağı karşılaşmalarla 7. kez bu büyük heyecanın içinde bulunacak.

Beşiktaş, 6 kez yer aldığı Avrupa'nın en büyük organizasyonunda şu ana dek 36 maça çıktı. Şimdiye dek önemli bir başarıya imza atamayan siyah-beyazlı takım, 36 karşılaşmada 9 galibiyet, 7 beraberlik ve 20 yenilgi yaşadı. Rakip fileleri 31 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde 70 gol gördü.

PORTO - BEŞİKTAŞ

STAT: Estadio do Dragao  
SAAT: 21:45
HAKEM: Anthony Taylor
YAYIN: Tivibu Spor 2

MUHTEMEL 11'LER

PORTO: Casillas, Layun, Ivan Marcano, Felipe, Alex Telles, Oliver Torres, Danillo, Yacine Brahimi, Jesus Corona, Moussa Marega, Tiquinho
TEKNİK DİREKTÖR: Sergio Conceicao

BEŞİKTAŞ: Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner Erkin, Atiba, Oğuzhan Özyakup, Anderson Talisca, Ricardo Quaresma, Ryan Babel, Cenk Tosun.
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.