Ankara'da silahlı çatışma! Bir polis şehit

Ankara'da silahlı çatışma! Bir polis şehit
Ankara’da bir kişinin öldüğü olay ardından ifade verirken rahatsızlanan zanlılardan birinin hastaneye kaldırılması sırasında çıkan silahlı çatışmada bir polis memuru şehit oldu.

Ankara'nın Kahramankazan İlçesi’nde mevsimlik işçi 25 yaşındaki Ömer Doğan, akrabası 16 yaşındaki R.D.yi kaçırması sırasında kendilerini takip eden kızın ağabeyinin silahından çıkan mermiler aracı kullanan 40 yaşındaki Ekrem Gençin ölümüne neden oldu. Olayla ilgili 13 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’nde ifade verirken rahatsızlanan zanlılardan biri hastaneye kaldırıldı. Bu sırada çıkan silahlı çatışmada ise bir polis memuru şehit oldu, gözaltındaki şüphelilerden Aziz Erol ağır yaralındı.

Olay, Ankaranın Polatlı İlçesi’nde mevsimlik işçi olarak çalışan 25 yaşındaki Ömer Doğan, Kahramankazan İlçesi’nde yine mevsimlik işçilerden akrabası 16 yaşındaki R.D. ile gönül ilişkisiyle başladı. Ömer Doğan, ailesi ve yakınları aracılığıyla R.D. ile evlenme isteğini iletti. Aile bu isteği reddetti. Bu gelişmeler üzerine Ömer Doğan, aralarında Ekrem Gençin de bulunduğu 3 arkadaşı ile Kahramankazan İlçesi Kumpınar Mahallesi’ndeki ailesi ile birlikte konakladığı çadıra gelerek R.D.yi kaçırdı.

OTOMOBİLİ TAKİP ETTİLER

Kızlarının kaçırıldığını gören ailenin yakınları otomobille takibe başladı. Kahramankazandan başlayan kovalamaca Ankara çevre yolundan tekrar ilçeye kadar devam etti. Saatlerce süren ve filmleri aratmayan uzun kovalamaca Kahramankazan İmrendi Mahallesi yol ayrımında son buldu. Kızın yakınları otomobilin lastiklerine silahlarla ateş ederek aracınyavaşlamasına, ardından da bu araca çarparak yoldan çıkmasına neden oldu.

OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ

Otomobillerinden inen taraflar arasında başlayan arbede sırasında iddiaya göre kızın ağabeyi 25 yaşındaki Abdulkadir Doğanın silahından çıkan mermiler kızın kaçırıldığı otomobilin sürücüsü 6 çocuk babası 40 yaşındaki Ekrem Gençe isabet etti. Ekrem Genç kaza yerinde öldü. Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili 13 kişiyi gözaltına aldı.

POLİS ŞEHİT OLDU

Olay ardından Emniyet Müdürlüğü’nde ifade verirken rahatsızlanan zanlılardan biri hastaneye kaldırıldı. Bu sırada çıkan silahlı çatışmada bir polis memuru şehit oldu. Gözaltındaki şüphelilerden Aziz Erol ağır yaralındı. Yarılalar, Hamdi Eriş Devlet Hastanesinde yoğun bakım servisine alındı.

Kahramankazan İlçesi’nde mevsimlik işçi 25 yaşındaki Ömer Doğan, akrabası 16 yaşındaki R.D.yi bir araçla kaçırmıştı. Kızın kaçırıldığı aracı takip edenağabeyinin ateş etmesi sonucuotomobili kullanan 40 yaşındaki Ekrem Gençin ölümüne neden olmuş, şüpheliler gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.