Soylu dert yandı: Çok istememe rağmen...

Soylu dert yandı: Çok istememe rağmen...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında, Mardin'den gelen 200 öğrenci ile Etap Altınel Otel'de kahvaltı yaptı.

Çocuklara, bir bakan olarak günlük işlerinin yoğun olduğunu söyleyen Soylu, saatler süren uzun toplantılara katıldıklarını, kararlar aldıklarını, kanunlar yapmaya çalıştıklarını anlattı.

Soylu, bazen bu konularda tartışmalar yaşandığını dile getirerek, "Bazen ülkede bizi üzen olaylar olur, kazalar veya cinayetler olur. Onları engellemeye, suçluları bulmaya çalışırız, tedbir alırız. Trafikte büyüklerinizin kaza yapmaması için önlemler almaya çalışırız. Sabah erken kalkar, gecenin geç saatleri·ne kadar çalışırız." dedi.

İş yoğunluğundan dolayı çok istemesine rağmen çocuklarla, hatta kendi çocuklarıyla bile çok sık görüşemediğine değinen Soylu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Şimdi bu söyledi·ği·m size belki· gari·p geliyordur. 'Allah Allah, bir Bakan neden çocukları fazla göremediği için üzülüyor ki' diye kendi kendinize sorabilirsiniz ama bunun cevabını, ancak büyüyünce anlayacaksınız. Çünkü çocuklar, büyükler için öyle özel ve önemlidir ki sizi hep görmek isterler. Si·zler bize umut verirsiniz, neşe ve mutluluk verirsiniz, enerji verirsininiz. Sizin mutluluğunuz, daha güzel bir dünyada kahkaha atabilmeniz için bizler gece gündüz çalışırız ama dediğim gibi, şimdi bunu pek anlamayabilirsiniz. İleride, büyüdüğünüz zaman, anne baba olduğunuz zaman bir çocuk görüp mutlu olduğunuzda, belki bu günü hatırlayıp 'zamanında bir Bakan amca bize bunu söylemişti' dersiniz."

Bakan Soylu, bugün çok yoğun bir programı olmasına rağmen, Mardin'den gelen çocuklarla bir araya gelmek için programa katıldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.