Türkiye'ye operasyon çeken ABD paniğe girdi

Türkiye'ye operasyon çeken ABD paniğe girdi
Suriye’de iki yıldır PKK/PYD’nin sözcülüğünü yapan Talal Silo Türkiye’ye teslim olmasından sonra ABD, PKK ve DEAŞ arasındaki kirli ilişkileri deşifre etti.

Türkiye'ye teslim olan terör örgütü PYD/PKK'nın paravan kuruluşu SDG'den sözcüsü Talal Silo tüm bildiklerini Türk istihbarat birimlerine anlatıyor. Türkiye'ye operasyon üstüne operasyon çeken ABD, Silo'nun deşifre edecekleri karşısında panik içinde.

PKK'YA YAPILAN SİLAH SEVKİYATLARI

Elinde bir çok bilgi ve belge ile teslim olan Silo ABD'nin Ortadaoğu'da sahnelediği tüm kirli oyunları deşifre etmeye başladı. Silo elinde bir çok bilgi ve belgeyle beraber MİT'e teslim oldu. Silo, MİT'e ABD’nin PKK’yla yürüttüğü kirli ittifakla ilgili birçok karanlık noktayı açığa çıkaracak bilgi ve belge verirken ABD'nin PKK'ya silah yardımıyla ilgili çok önemli ayrıntıları ortaya döktü.

 

ABD'NİN PYD'YE MEŞRULAŞTIRMA ÇABALARI

Silo, ABD'nin terör örgütü PYD'yi meşrulaştırmak için SDG'nin nasıl kurulduğunu, ABD'nin terör koridoru oluşturmak için attığı adımları ve ABD-PKK/PYD-DAEŞ bağlantısını bir bir anlattı.

ABD'NİN SABOTAJI ORTAYA ÇIKIYOR

Silo ayrıca ABD'nin Türkiye'nin düzenlediği Fırat Kalkanı operasyonuna yapılan sabıtaj girişimlerini ve Türkiye'nin İdlib ve Afrin için operasyon sinyali vermesi sonrası ABD'nin buna karşı attığı adımlar hakkında da bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.