CHP’li Ahmet Ataç’a mahkemeden şok

CHP’li Ahmet Ataç’a mahkemeden şok
“Basın özgürlüğünü” dilinden düşürmeyen CHP’liler, haklarındaki en ufak bir eleştiriye bile tahammül göstermiyorlar. Son örnek Eskişehir’den. CHP’li Başkan, barlar sokağını eleştiren gazeteciyi mahkemeye verdi.

“Basın özgürlüğünü” dilinden düşürmeyen CHP’liler, haklarındaki en ufak bir eleştiriye bile tahammül göstermiyorlar. Son örnek Eskişehir’den. CHP’li Başkan, barlar sokağını eleştiren gazeteciyi mahkemeye verdi. Neyse ki hakim, ifade özgürlüğü deyip, gazeteciyi beraat ettirdi. 

“Basın özgürlüğünü” dilinden düşürmeyen CHP’lilerin, sözkonusu kendileri oldu mu haklarındaki en ufak bir eleştiriye bile tahammül göstermediklerine örnek bir olay da Eskişehir’de yaşandı.  CHP’li Başkan, barlar sokağını eleştiren gazeteciyi mahkemeye verdi. Neyse ki hakim, ifade özgürlüğü deyip, gazeteciyi beraat ettirdi. 

Eskişehirli gazeteci Abdullah Yeşilkaya, Eskişehir’de CHP’li belediyelerce barlar sokağı, masaj salonları açılmasını eleştirmiş, bu yerlerde gençlerin alkol ve fuhuş tuzağına düşebildiklerini, bunda CHP’li başkanların vebali bulunduğunu kaydetmişti.

CHP’li Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşımları gerekçe göstererek Yeşilkaya’yı mahkemeye verdi.

Neyse ki Eskişehirli gazeteci Abdullah Yeşilkaya, Tepebaşı Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Ataç’ın açtığı davadan beraat etti.17523631_727043984146456_7405862739162638318_n.jpg

Dün görülen duruşmasında hakim gazeteci Yeşilkaya’nın beraatına karar verdi.

Yeşilkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“DURUŞMAYA AVUKATIYLA AHMET ATAÇ DA GELDİ BEN İSE TEK BAŞIMAYDIM HAKİM NORMAL ELEŞTİRİ DEDİ BERAATİMİ VERDİ

Az önce hakim Chp'li Tepebaşı Belediye Başkanı çok özgürlükçü güya basın ve fikir özgürlüğünü savunan Ahmet Ataç'a karşı sosyal medyada yazdığım yazıdan dolayı şahsıma beraat verdi.

İlginçtir Ahmet Ataç davayı çok önemsemiş olmalıki Avukatı yetmiyormuş gibi kendisi de geldi .Ben ise tek başımaydım avukatım bile yoktu.

Benin eleştirim bu şehirde açılan barlar sokağı masaj salonları gibi yerlerde gençler fuhuş ve alkole teşvik ediliyor buna da Ahmet Ataç ön ayak oluyor şeklinde idi bu kadarcık eleştiriye bile tahammülü olmayanların fikir ve düşünce özgürlüğünden bahsetmelerine artık bundan sonra kargalar bile gülmez. Bu zihniyeti bu tur davalarla daha çok tanımış oluyoruz biline”

Habervaktim.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.