Arda transferinde karar günü! Son durum...

Arda transferinde karar günü! Son durum...
Arda Turan'ın Barcelona'dan Başakşehir'e transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Barcelona, transfer kararını bugün Başakşehir'e iletilecek.

Arda Turan'ın Başakşehir'e transferinde kritik gün geldi çattı! Transfer döneminin en flaş transferlerinden birine imza atmaya hazırlanan Başakşehir, Arda Turan transfrine nokta koymak için bugün yeniden Barcelona'ya uçtu.

Arda Turan ile her konuda anlaşmaya varan ve Barcelona'nın vereceği kararı beklemeye başlayan Başakşehir, bugün Barcelonalı yöneticiler ile bir kez daha masaya oturacak ve Katalan temsilcisinin cevabını alacak.

Barcelona'nın 10 milyon euroluk bonservis bedeli talebine karşılık 2 milyon euro kiralama bedeli öneren Başakşehir, 1.5 yıllık kiralama süreci boyunca Katalan temsilcisini 12 milyon euroluk Arda Turan'ın maliyetinden kurtaracak ancak Barcelona'nın bu yöndeki planları daha farklı.

AHMET BULUT: SON KONULAR KONUŞULACAK

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, konuyla ilgili; "Barcelona ile son planlamayı yapmak için bugün Barcelona'ya gidiyorum." diye konuştu.

ÇİN'DEN TEKLİFLER DE VAR

Arda Turan'ın için Çin'den gelen 15 milyon euroluk teklife sıcak bakan ve transfer için Arda Turan'ı ikna etmeye çalışan Barcelona yönetimi, diğer yandan da Başakşehir seçeneğini sıcak tutuyor. Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut ile bugün bir kez daha görüşecek olan Barcelona komitesi, Çin teklifinin kabul edilmemesi durumunda Başakşehir opsiyonunu farklı seçenekler ile devreye sokacak.

ARDA TURAN TRANSFERİ KOLAY BİR SÜREÇ DEĞİL

Transfer süreci hakkında açıklamalarda bulunan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, "Çin ve diğer Avrupa takımlarından da Arda Turan'a teklifler var, Barcelona opsiyonları değerlendirecek. Kulüple anlaşma sağlanırsa hafta sonuna kadar 1,5 yıl kiralamak koşuluyla Arda'yı takımıza katmak istiyoruz. Arda'yla aramızda bir sorun kalmadı. Kulüpler de anlaşırsa bu gerçekleşir ancak kolay bir süreç olarak gözükmüyor" dedi.

BARCELONA İLE ORTAK SPONSOR

Barcelona'dan yarım sezon için 3.5 milyon euro daha alacağı bulunan ve 1.5 yıllık sözleşme imzalaması durumunda 9.5 milyon euro kazanacak olan Arda Turan için Başakşehir de alternatif planlar hazırladı. Arda Turan'ın toplam 9.5 milyon euroluk maliyetini Barcelona ile ortak sponsor Türk Hava Yolları ile beraber karşılamayı planlayan Başakşehir, süreçte bir sürpriz sponsoru daha devreye sokarak maliyeti düşürmeye çalışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.