Bakan Bak: Millet operasyonun arkasında

Bakan Bak: Millet operasyonun arkasında
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Bu Afrin operasyonu sınırımızdaki o terör yuvaların dağıtmak için yapılan bir operasyon, bizim de millet olarak bu operasyona desteğimiz çok büyük." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın  Bak, beraberinde TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ile AK Parti Adıyaman  Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'ne katılmak üzere geldiği kentte ilk olarak  Adıyaman Valiliğini ziyaret etti.

Burada Vali Nurullah Naci Kalkancı'dan brifing alan Bak, yaptığı  açıklamada, vatanını ve milletini seven Adıyamanlıların, AK Parti’ye ve ülkeye  çok büyük destek verdiğini söyledi.

 

Türkiye'nin şu anda çok önemli bir süreçten geçtiğini belirten Bak,  şunları kaydetti:

"Afrin operasyonu devam ediyor. Mehmetçiğimize sahada dua ediyoruz,  başarılar diliyoruz. Adıyamanlılar Afrin'e gitmek için askerlik şubesine koştu.  Vatanını ve milletini ne kadar sevdiğini gösteriyor. Her türlü desteği de  veriyorlar. Bu Afrin operasyonu sınırımızdaki o terör yuvalarını dağıtmak için  yapılan bir operasyon, bizim de millet olarak bu operasyona desteğimiz çok büyük.  Biz de özellikle gençlerimize güveniyoruz. Onlar bizim geleceğimiz onun için de  buraya gençlik kolları kongresine geldik. Gençlerimizle görüşeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.