Başkan Erdoğan NATO'nun yeni karargahında!

Başkan Erdoğan NATO'nun yeni karargahında!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'ne katılmak üzere Brüksel'e gitti. Erdoğan NATO'nun yeni karargahındaki Türk temsilciliğinin de açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı daha sonra liderlerle birlikte aile fotoğrafı çektirdi.
 

Erdoğan, 29 ülke liderinin katılımıyla başlayan NATO Zirvesi'nde yer almak üzere Belçika'nın başkenti Brüksel'deki programa katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi açılış töreni ve aile fotoğrafının çekildiği alana gelirken, yanına gelen ABD Başkanı Trump ile birlikte alana yürüdü. İki lider uzun süre sohbet ederken, aile fotoğrafının ardından resmi törene geçildi. 

Brüksel Havalimanı Askeri Terminal'inden NATO'nun yeni karargahına gelişinde Erdoğan'a, makam aracında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu eşlik etti. 

Başkan Erdoğan ve Çavuşoğlu'na, NATO'ya üye ülkelerin devlet başkanlarının karargaha giriş yaptığı bölümde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da katıldı.

Erdoğan, karargaha girişinde Türk ve yabancı basın mensuplarını selamladı. 

AİLE FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

29 ülke liderinin katıldığı zirvede aile fotoğrafı çekildi. Resmi açılış töreni ve aile fotoğrafının çekildiği alana gelişi sırasında Erdoğan'ın ABD Başkanı Trump'la samimi sohbeti dikkat çekti.

- Erdoğan, yeni karargahtaki Türkiye temsilciliğini açtı

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO'nun yeni karargahında, Türkiye'nin NATO Nezdindeki Daimi Temsilciliği'nin resmi açılışını yaptı. 

Erdoğan, açılış kurdelesini Çavuşoğlu ve Akar ile birlikte kesti, ardından delegasyon görevli personelle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Erdoğan ve beraberindeki heyet, daha sonra Diplomat Restaurant'ta, devlet ve hükümet başkanları onuruna verilen resepsiyona katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.