Fener zorlandı ama kazandı!

Fener zorlandı ama kazandı!
Spor Toto Süper Lig ilk hafta maçında Fenerbahçe evinde Bursaspor'u 2-1 mağlup etti.

Ülker Stadyumu'nda oynanan maçta Fenerbahçe'nin gollerini 22. dakikada Giuliano(penaltı) ve 30. dakikada Josef atarken Bursaspor'un sayısını 16. dakikada Ekong kaydetti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe sezonu 3 puanla açarken Bursaspor lige puansız başladı.

Fenerbahçe taraftarı da, Başkan Ali Koç ve teknik direktör Phillip Cocu'nun ligdeki ilk maçında takımlarına büyük destek verdi. Böylece Fenerbahçe hem skor olarak geri döndü hem de taraftarıyla barışmış olarak eski günlere dönüş sinyali verdi.

YÜKSEK TEMPO VE VAR İLE DEĞİŞEN PENALTI KARARI

Karşılaşmanın büyük bölümü yüksek tempoda oynanırken hakem Halil Umut Meler, 56. dakikada Bursaspor lehine verdiği penaltı kararını VAR ile diyaloğa girdikten sonra iptal ederek pozisyona ofsayt kararı verdi.

Maçın 90+5. dakikasında da yaşanan bir penaltı pozisyonu sonrası Halil Umut Meler yine VAR'a başvurup pozisyonu inceledi ve kararını kornerden yana kullandı.

Hakem Halil Umut Meler, ilk yarıda Fenerbahçe lehine verdiği penaltı kararında da VAR ile iletişime girdi.

Stat: Ülker

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Cevdet Kömürcüoğlu

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Isla, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Ayew (Dk. 90+3 Alper Potuk), Giuliano, Barış Alıcı (Dk. 83 Eljif Elmas), Soldado (Dk. 66 Dirar)

Bursaspor: Harun Tekin, Barış Yardımcı, Ekong, Ertuğrul Ersoy, Aziz Eraltay, Aytaç Kara, Badji, Allano Lima (Dk. 83 Emre Taşdemir), Furkan Soyalp (Dk. 87 Atanasov), Yusuf Erdoğan, Necid (Dk. 46 Tunay Torun)

Goller: Dk. 16 Ekong (Bursaspor), Dk. 22 Giuliano (Penaltıdan), Dk. 30 De Souza (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 24 Skrtel, Dk. 35 Ayew, Dk. 73 Dirar (Fenerbahçe), Dk. 59 Allano Lima, Dk. 83 Badji, Dk. 90+6 Aziz Eraltay (Bursaspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.