Üsküdar'da öğrenci velisi, öğretmeni vurdu

Üsküdar'da öğrenci velisi, öğretmeni vurdu
Üsküdar'da bir okulda öğrenci velisi, tartıştığı öğretmeni vurdu. Ayağından yaralanan öğretmen, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde bir okulda öğrenci velisi, tartıştığı öğretmeni vurdu. Ayağından yaralanan öğretmen, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

BAHÇELİEVLER'DE DE LİSELİ ÖĞRENCİYE SALDIRDILAR

İkinci saldırının adresi ise Bahçelievler oldu. Saat 16.00 sıralarında Siyavuşpaşa Mahallesi, Mine Sokak'ta lise öğrencisi E. K. sokakta yürüdüğü sırada arkasından gelen kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı.

Pompalı tüfekle açılan ateş sonucu E. C. K.'nın sırtına ve ensesine 3 mermi isabet etti. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, çocuk kanlar içinde yere yığıldı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Talihsiz çocuk ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. E.C.K.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Silah seslerini duyarak, sokağa çıktığını belirten Aydın Akdağ isimli bir görgü tanığı olayı şöyle anlattı:" Silah seslerini duyunca dışarıya koştum. Çocuk yerde yatıyordu. İlk müdahaleyi yaptım. Daha sonra ambulans geldi. Vuran çocuk silahı omuzuna takarak, kaçtı. Vuran da onun yaşlarındaydı. 3 el ateş ettiler. Sırtından ve ensesinden vurdular. "

Olay yerine gelen polis şerit çekerek, sokağı kapattı. Çevrede delil araştırması yapan polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.