CHP yönetimini topa tuttu

CHP yönetimini topa tuttu
CHP'den olaylı bir şekilde ihraç edilen Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Best FM'de Ufuk Karcı'nın sorularını yanıtladı.

Yılmaz, "İhraç edilmem her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Bu durumda neticeye bakmak lazım. Ben mücadelenin içerisinden geldim. Halktan kopan, vizyonsuz bir anlayışla mücadeleden vazgeçmeyeceğim." dedi.

 CHP ADAYLARININ PROJESİ YOK

Çok önemli bir seçime gidildiğini hatırlatan Yılmaz, "Halk mevcut durumdan memnuniyetsiz ise değişim ister. Değişimi ise güvendiği bir alternatif ile sağlar. Ancak, senin projen yok. Adayların necidir, belli değil. Dolayısıyla millet sana güvenmiyor. Milletin  derdini dinleyemiyorsun. Onlarla birlikte olamıyorsun. İşte Türkiye'de de menuniyetsizlik var ancak millet alternatif bulamıyor. Alternatiflere güvenmiyor." ifadelerini kullandı.

 

GRUP TOPLANTILARINDA SADECE ŞOV YAPILIYOR

Yılmaz, Salı günleri TBMM'de düzenlenen grup toplantılarında, sadece şov yapıldığını söylerken; "İşte görüyorsunuz. Çıkıp, bir birilerine ithamlarda bulunuyorlar. Millet için şunu yapacağız, bunu yapacağız demiyorlar. İktidar olmak için gündemi belirlemek gerekir. Ancak CHP'de dahil muhalefet, belirlenen gündemin peşinden sürükleniyor. 'Millet bizi neden sevmiyor' diye sormamız lazım. İşte ben, seçim bölgemde beni neden sevdiklerini değil, sevmediklerini soruyorum" dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.