G.Saray golcüsünü buldu! İmza an meselesi

G.Saray golcüsünü buldu! İmza an meselesi
Galatasaraylı taraftarlara santrafor transferinde müjdeli haber gelmek üzere. Sarı-Kırmızılı yönetim İsviçreli yıldıza imza attırmak için gün sayıyor.

Ara transfer döneminde en az bir santraforu kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, İsviçreli golcü Josip Drmic'in transferinde büyük aşama kaydetti. Borussia Mönchengladbach’da forma giyen 26 yaşındaki futbolcu için 3 milyon euroluk bir teklif yapan Sarı-Kırmızılı yönetim Alman ekibiyle anlaşma noktasına geldi.

Mönchengladbach’da Alassane Plea'nın arkasında kalan ve ligin ilk yarısını yedek kulübesinde geçiren golcü futbolcu ayrılmak istediğini kulübüne bildirdi. Galatasaray'ın teklifini sıcak bakan Drmic'in alacağı yıllık ücret konusunda anlaşma sağlanırsa devre arasında imzalar atılacak.

Mönchengladbach'a 10 milyon euroya gitmişti

İsviçre'nin Zürih takımında parlayan Drmic ilk transferini 2.2 milyon euro karşılığında Bundesliga ekiplerinden Nürnberg'e yaptı. Daha sonra 6.8 milyon euro bedelle gittiği Bayer Leverkusen adını Avrupa piyasasına duyuran İsviçreli golcü kariyerine Borussia Mönchengladbach'da devam ediyor. Mönchengladbach 10 milyon euroya kadrosuna kattığı Drmic'i geçtiğimiz sezon yine Bundesliga ekiplerinden Hamburg'a kiralamıştı.

İsviçre Milli Takımı'nın formasını 32 kez giyen yıldız futbolcunun milli formayla 10 golü bulunuyor. Drmic son olarak İsviçre Milli Takımı'yla 2018 Dünya Kupası'nda boy göstermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.