Rize Emniyet Müdürü şehit oldu!

Rize Emniyet Müdürü şehit oldu!
Rize Emniyet Müdürlüğü'nde silah sesleri duyuldu. Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi bir polis memuru tarafından vuruldu. Saldırıda Personel Şube Müdürü ve 2 polisin daha yaralanırken Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ise şehit oldu.

Şehit Emniyet Müdürü 22 Özel Harekat Polisini Afrin'e uğurlamıştı.


Rize'de, Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı için görevlendirilen 22 özel harekat polisi, düzenlenen törenle uğurlandı.
Güneysu Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törene Vali Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Reşat Kasap, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ile özel harekat polisleri ve yakınları katıldı. 

]

Bugün saat 15.00 sıralarında, Rize kent merkezindeki İl Emniyet Müdürlüğü binasından silah sesleri duyuldu. 

 EMNİYET MÜDÜRÜ HASTANEYE KALDIRILDI, ŞEHİT OLDU

Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, makam odasında bir polis memuru tarafından silahla vuruldu. Verdi, Rize Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Verdi hayatını kaybetti.

BİRİ ŞUBE MÜDÜRÜ 2 POLİS YARALI

Saldırıda şube müdürü  Ercan Polat, 2 koruma polisi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralıların ameliyata alındığı ve durumlarının iyi olduğu bildirildi.

SALDIRGAN YAKALANDI

Olayın ardından çevik kuvvet ve özel harekat ekipleri binaya girdi.Silahlı saldırıyı gerçekleştiren  polis memuru yaralı olarak yakalandı.İsminin İsmail Hakkı Saracoğlu'nun açıklanan polis memurunun trafik şubede çalıştığı belirlendi.

 BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rize Emniyet Müdürü'nün vurulduğu haberinin doğru olduğunu belirterek,"Şu an hastanedeler. İnşallah doktorlarımız kurtarmak için çaba gösteriyor. Olayla ilgili derin ayrıntıyı arkadaşlar ifade edecekler. " diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.