F.Bahçeli yıldıza ağır sözler: Tanınmayacak halde!

F.Bahçeli yıldıza ağır sözler: Tanınmayacak halde!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ersun Yanal'ın imza töreninde flaş açıklamalarda bulunurken bu sezon transfer edilen oyuncular hakkında da çarpıcı sözler sarf etti.


Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ersun Yanal'ın imza töreninde devre arasında yapılacak transfer harekatı ve geçmiş transfer döneminde takıma katılan oyuncular hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Ali Koç'un sözler;

Ersun Yanal'ın gelişi ve transfer harekatıyla ilgili konuşan sarı-lacivertlilerin başkanı "Hocamız en son ve en erken şampiyonluğumuza imza attı. Burada 2-3 gün evvel sorumluluk kabul etti ve 1.5 yıl opsiyonlu sözleşme yaptı, opsiyonu da bize verdi, biz de şampiyonsa zaten bu sözleşme uzayacak. Ersun hocamız bizimle pazarlıksız sözleşme yaptı, sözleşmeyi önüne koyduğumuz zaman bakmadan imzaladı. Ersun hocamız, "Fenerbahçe'de yarım kalan bir işimiz var" dedi. Hocamız transfer de istemedi ama yapacağız. Gerekirse gözümüzü de karartacağız, önümüzdeki sezonu şimdiden kazanacağız. Bu sezonki hedef bu sezonu en iyi şekilde bitirmek ve önümüzdeki sezonu kurtarmak. Ersun hocamıza kağıda dökülmüş bir hedef vermedik ama ikinci yarının en azından ilk üçünde bitirdik, Türkiye Kupası hedefimiz de var." dedi.

ALİ KOÇ'UN YENİ TRANSFERLER İÇİN SÖZLERİ

Transfer çalışmalarımız eleştiriliyor. İki hedefimiz vardı: Ortalama yaşı indirmek, asgari maaşları indirmek. Bunları başardık. Esas hayal kırıklığına uğradığımız konu, elit oyunculardan aldığımız performans. Sportif direktörlük müessesesine sonuna kadar inanıyorum. Bir futbol takımı kurumsal organizasyon olacaksa bu müessese olmalı. Comolli'den memnun olduğum noktalar var, olmadığım noktalar var. Elit oyunculardan bazı performansları alamadık.

Ayew, harika bir oyuncu, keşke imkanımız olsa da kiralık sözleşmesini uzatabilsek.

Slimani, 8. ve 9. hafta sadece bir tane gol atmasana rağmen Türkiye'de kendisini spor otoritesi sayan herkes en iyi forvet diyordu. Hiç kimse Slimani'nin şu anki durumunu hesap edemezdi, her şeyi futbol ile açıklamıyoruz.

Benzia, henüz 24 yaşında. 24 yaşına rağmen Lyon ve Lille formaları ile 96 maça çıkmış, Cezayir Milli Takımı'nın oyuncusu ve Fransa'nın en çok gelecek vaad eden oyuncusu olarak gösteriliyordu. 10 numara pozisyonumuzda birinci tercimiz değildi, ikinci opsiyon olarak kendisini aldık ve aldığımız zaman da medyada nasıl yankı bulduğunu gördük. Ancak şu an tanınmayacak halde.

Diego Reyes'i oynatıp yüksek bedellere satarız diye düşündük, 2013'te 7 milyon euroya Porto'ya transfer oldu, oradan da Real Sociedad'a gitti. Reyes şu anda Meksika Milli Takımı'nın kaptanı ve 2016 yılında İspanya'da en iyi dört stoper arasında gösterildi. Bütün bu elit oyuncuların bir araya konulduğu zaman bu sonuçları almak kimsenin aklından geçmezdi. Bu transferleri yaparken 11-12 milyon euroya birçok transfer yaptık ve iki önemli oyuncumuzu da elden çıkarttık, burada Cocu'nun da hakkını teslim etmek lazım, en iyi iki oyuncusunu elinden aldık. Çok iyi sözleşmeler yaptık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.