"YPG/PKK bizim temsilcimiz olamaz"

"YPG/PKK bizim temsilcimiz olamaz"
Suriye Bağımsız Kürt Rabıtası Başkanı Temmo, "YPG/PKK hiçbir şekilde bizi Suriye'de temsil edemezler. Suriye'de küçük çocukların eline silah verip savaştıran YPG bizim temsilcimiz olamaz." dedi.

Suriye Bağımsız Kürt Rabıtası Başkanı Abdulaziz Temmo, "Terör örgütü YPG/PKK'yı kim Suriye'den çıkarır veya bu yönde bir karar alırsa biz bu müdahaleleri destekliyoruz. Bu tür müdahalelerden de mutluluk duyarız." dedi.

"YPG/PKK hiçbir şekilde bizi Suriye'de temsil edemez"

Abdulaziz Temmo, "Suriye'de bizi YPG/PKK temsil etmiyor, Kandil'den ülkemize geldiler, yöneticilerini de tanıyoruz, kim olduklarını biliyoruz. Hiçbir şekilde bizi Suriye'de temsil edemezler. Suriye'de küçük çocukların eline silah verip savaştıran YPG bizim temsilcimiz olamaz." ifadelerini kullandı.

"Amerika YPG/PYD'yi nereye gönderirse göndersin"

Amerika'nın terör örgütü DEAŞ ile mücadele için YPG/PKK'ya destek verdiğini belirten Temmo, "Biz YPG'yi de bir terör örgütü olarak görüyoruz. Bir terör örgütüyle başka bir terör örgütüne karşı mücadele olmaz. Amerika'nın YPG/PYD'yi oradan çıkarmasını istiyoruz, nereye gönderirlerse göndersinler." şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.