Takımla vedalaştı Fenerbahçe'ye geliyor!

Takımla vedalaştı Fenerbahçe'ye geliyor!
Fenerbahçe, Sadık Çiftpınar'ın transferi için Evkur Yeni Malatyaspor ile prensip anlaşmasına vardı. Yeni Malatyaspor kampında bulunan Sadık Çiftpınar, arkadaşlarıyla vedalaşarak kamptan ayrıldı.

Fenerbahçe, devre arasında ilk transferini resmen gerçekleştiriyor. Sarı-lacivertliler, bir süredir görüştüğü Sadık Çiftpınar için Yeni Malatyaspor ile prensipte anlaşmaya vardı.

Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek; "Sadık için Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardık. Ufak detaylar kaldı. Onları sonuca bağlayınca transfer resmileşecektir." dedi.

SADIK: "UMARIM HAYIRLI OLUR"

Yeni Malatyaspor kampında bulunan Sadık Çiftpınar, arkadaşlarıyla vedalaşarak kamptan ayrıldı. Resmi sözleşmenin ardından gerekli açıklamayı yapacağını söyleyen Sadık, “Ben Malatya’nın evladı gibi hissediyorum kendimi. Buraya emek verdim, burası da bana çok şey kazandırdı. Umarın transferim hayırlı olur. İnşallah Fenerbahçe camiasına da katkılar yapmak istiyorum. Çok çalışacağım, kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu. 

ANLAŞMA ŞARTLARI

Fenerbahçe'nin Sadık Çiftpınar karşılığında Yeni Malatyaspor'a 1.3 milyon euro ile birlikte Barış Alıcı(kiralık) ve Yiğithan Güveli'nin (bonservisiyle) göndereceği belirtildi.

Transferin resmiyete dökülmesinin ardından Sadık Çiftpınar'ın Sarı-lacivertli kulübe 2,5 yıllık imza atacağı ifade edildi.

"ALLAH'IM ŞÜKÜRLER OLSUN"

Sadık Çiftpınar'ın eşi Betül Çiftpınar, bu gelişmelerin ardından Twitter'dan 'Allah'ım şükürler olsun' mesajını paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.