İspanyollar, Simon Kjaer'i duyurdu!

İspanyollar, Simon Kjaer'i duyurdu!
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Garry Rodrigues'ten gelecek parayla Simon Kjaer'i transfer edeceği öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların, Danimarkalı savunma oyuncusu ile 4. kez görüşeceği belirtildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Serdar Aziz'le yolların ayrılacağını açıklamış ve transfere ilişkin açıklamalar yapmıştı. Terim taraftarın merakla beklediği santrfor transferinin yanında stoper takviyesini de 'olmazsa olmaz' olarak nitelendirmişti.


"GARRY'NİN PARASI SIMON KJAER'E"

 

İspanyol basını, Galatasaray'ın Simon Kjaer'i transfer ederek savunma hattını güçlendirmek istediğini duyurdu. Haberde Serdar Aziz ile yolların ayrılacak olması hatırlatılırken, Garry Rodrigues'den elde edilecek gelirle Simon Kjaer için teklif yapılacağı belirtildi.

Galatasaray'ın Sevilla'ya Fenerbahçe'ye ödenenden daha düşük bir rakam teklif edeceği vurgulanırken, 29 yaşındaki Danimarkalı stopere de yıllık 2 milyon euro maaş verileceği öne sürüldü. Ayrıca sarı-kırmızılıların Kjaer'e 3,5 yıllık sözleşme teklif edeceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.