Spor Analizlerine En Kaliteli Kaynaktan Ulaşım

Spor Analizlerine En Kaliteli Kaynaktan Ulaşım
Spor analizlerinin detaylı bir şekilde yapılması gerçekten de zordur.

Ancak belli bir dönemi baz alarak ve deportivotolucafc ile gerçekleştirilecek olan analizler sayesinde çok daha detaylı ve verimli sonuçlara ulaşmak mümkün olabilir. Bu kapsamda da sizler için Süper Lig’in bu sezon yeni tamamlanmış olan ilk yarısı hakkında kısa analizler yapmak isteriz. Ki ilk yarı gerçekten de beklenilenin ötesinde şaşırtıcı gelişmeleri de beraberinde getirerek yön almaktadır. Bu kapsamda da Başakşehir’in elde etmiş olduğu başarının tesadüf olmasını belirterek başlayalım. Keza Abdullah Avcı, senelerin getirmiş olduğu birikimi her sezon takımına biraz daha aktardı ve bu sayede de bir kez daha ligin ilk yarını lider olarak tamamlamış oldu. Kadrosunda Emre Belözoğlu, Arda Turan, Visca, Mert Günok, Emanuel Adebayor gibi deneyimli yıldızları bulunduran Boz-Baykuşlar, şu sıralar Robinho ile de anlaşmak üzere ve Lig’in şuanki konumuna oranla da şampiyonluğun en yakın adaylarından birisi olarak devam etmiş olacak. Bu işleyişi göz önüne aldığımızda da spor analizleri açısından da Başakşehir’in atmış olduğu goller ve bu sezon Mert Günok’la kalede sağladığı güvence sayesinde bir hayli başarılı aşamalarla ilerlediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu sebepten dolayı da bu takımın genel konumu memnun edici ve Türk futbolunun yeniliklere her zaman açık olduğunu da kanıtlayıcı detaylara sahip.

Başakşehir’le birlikte ligde Ünal Karaman önderliğinde Trabzonspor’un da biraz daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak gibi iki önemli yıldızını kadro dışı bırakan bordo-mavililer, buna rağmen oturmuş bir kadro oluşumu sağladı ve ligin ilk yarısında ikinciliğe kadar ulaşmayı başardı. Karaman, ikinci devrede de aynı etkileşimi yakalamak isteyecektir ve takviyelerle takımını daha da güçlü bir konumda tutacaktır.

Galatasaray’da ise Terim’in bu sezon şanssızlıklar yakasını bir türlü bırakamadı. Gomis’in sezon başı satılması ve forvet transferinde geç kalınmasının ardından Eren’den de verim alamayan deneyimli hoca, tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de sakatlık ve cezaların getirdiği problemlerle boğuştu. Buna rağmen ikinci yarıda daha güçlü bir Galatasaray izleme olasılığı da yüksek.

Beşiktaş’ta ise Şenol Güneş’in şampiyon takımı yavaş yavaş dağılma eşiğinde. Siyah-beyazlılarda maddi sıkıntı ve hücum eksikliği yüzünden bir takım sorunlar bir türlü ortadan kalkmıyor. Bu sebepten dolayı da Beşiktaş’ta bu sezonun sorunlu bir şekilde devam etme olasılığını yüksek görmekteyiz.

Son olarak Fenerbahçe’nin durumuna değinecek olursak eğer, sarı-lacivertliler gerçekten tarihinin en kötü dönemini geçiriyor. Çareyi artık Ersun Yanal’da bulan Başkan Ali Koç, taraftarlarını mutlu etmek adına da elinden geleni yapıyor. Ancak biraz daha zamana ihtiyacı olan Fenerbahçe’nin, birçok bölgeye takviye yaparak toparlanmaya odaklanacağı ve bu sorundan da bu şekilde kurtulmayı amaçladığı söyleniyor. Bu konuda futbol ligimizin de ikinci yarısında çok daha sağlam rekabetlere tanıklık ettirebileceğini söyleyebiliriz. Spor analizler hakkında hep en güncel bilgilerden faydalanmak isterseniz http://www.deportivotolucafc.com/ öneririz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.