Ali Koç'tan müthiş proje! 3 katlı olacak...

Ali Koç'tan müthiş proje! 3 katlı olacak...
Dereağzı'ndaki şartlardan memnun olmayıp ayrılan genç yetenekleri tutmak için dere kısmının karşısında bir derneğe ait olan yer alındı. Bu alanda lüks otel tarzında 3 katlı tesis yapılacak. Böylece gençler, huzurlu bir ortamla buluşacak.


Bu sezon altyapıdaki oyuncularıyla profesyonel sözleşmeler imzalayan Fenerbahçe'de atılım devam ediyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın ilk yıllarında Samandıra'ya geçen A takımın daha önce kullandığı, şu anda da altyapı oyuncularının olduğu Dereağzı Tesisleri'nde restore için start verildi. Birçok altyapı oyuncusunun tesislerdeki konaklama sorunu başta olmak üzere diğer olumsuz etkenlerden ötürü başka kulüplere gitmesi, yönetimi harekete geçirdi.

BİTİŞ TARİHİ EYLÜL-EKİM

Başkan Ali Koç'un da yakından ilgilendiği altyapı konusu için tesisler ve dere arasında bir derneğe ait olan alan satın alındı. 3 kata kadar izin verilen bu bölgede 5 yıldızlı otel tipinde bir yer olacak. Futbolcular için burada yatakhane, oyun alanı, hamam gibi imkanlar da düşünüldü. Kaldıkları yerlerden şikayetçi olan birçok yetenekli futbolcu, bu sebeple daha iyi şartlar öneren takımlara imza atmıştı. Sezon başı Altınordu modelini inceleyen Başkan Koç, altyapıyla ilgili hayali olduğunu söylemişti.

AYNI HAVAYI TENEFFÜS ETSİNLER

Başkan Ali Koç, seçilmeden önce ve başkanlık döneminde sık sık altyapıyla ilgili çalışma yapılacağını, 'scouting' üzerine de durulacağını belirtmişti. Bir etkinlikte hayallerinden bahseden Koç, "Avrupa tarzında tesisleşmek lazım. Altyapı oyuncularının imkanları geliştirilmeli. Torpil olmamalı, antrenörler işini iyi yapmalı. A takım ve altyapı oyuncuları bir araya getirilmeli. Çocuklar, ağabeyleriyle aynı havayı teneffüs edip hayal kurmalı. Benim de büyük hayallerimden biri budur" açıklamasını yapmıştı. (Akşam)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.