Semih Özsoy'dan Terim'in sözlerine FETÖ göndermesi

Semih Özsoy'dan Terim'in sözlerine FETÖ göndermesi
Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Galatasaray derbisi sonrasında sarı-kırmızılı rakiplerinin tepkilerine yanıt verdi.

Sarı-lacivertli yönetici Semih Özsoy, "Bir derbi daha geride kaldı, çekişmeli maç oldu. 11'e 11 olsaydı bizim lehimize bir maç olabilirdi. 10 kişi kaldıktan sonra biraz baskı yedik. Aynı şartlarda oynasaydık, çok rahat kazanabilirdik. Söylenecek birkaç şey var, her şeye cevap vermek istemiyoruz. Gönlümüz bu skoru kabul etmiyor ama mantıken kabul ediyoruz." dedi.

 

ABDURRAHİM ALBAYRAK'A CEVAP VERDİ

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın hakem Ali Palabıyık'la ilgili tepkilerinin hatırlatılması üzerine Semih Özsoy, "Hakemin iyi maç yönetmediğine katılıyorum. Ancak karşı takımın hocaları, takımlarını değil ama maçı çok iyi yönettiler. Dost dediklerimizin, televizyonda söylediklerini de duyduk. Mehmet Topal'a kırmızı kart diyenler, Belhanda'nın 19. dakikada atılması gerektiğini söylemediler. Galatasaray'ın şampiyonluğu elinden alınıyor, alınmıyor bu bizimle alakalı şeyler değil. Biz her maçı kazanmak için oynuyoruz." ifadelerini konuştu.

 

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Galatasaray'a yenilmemesiyle ilgili de konuşan Semih Özsoy, "Bizi burada yenemezler, yenemeyecekler de. Burada taraftarın gücü var" açıklamasını yaptı.

SEMİH ÖZSOY'DAN FATİH TERİM'E YANIT

Fatih Terim'in "Gelenek söylemlerine katılmıyorum, burada unutulmaz anılarımız var" şeklindeki açıklamasına da cevap veren Semih Özsoy, "Karşı takımın hocalarına cavep vermek benim işim değil. Saha içi konuşuluyorsa, Ersun Hoca cevap verdi. Fatih Hoca'nın 'Bizim güzel anılarımız var' sözü var. Başkanımız FETÖ kumpası ile hapisteyken burada aldıkları bir şampiyonluk var. Bir daha böyle bir şey olmayacağı için de, böyle bir şey göremeyeceklerini söyleyebilirim." diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.