Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin oranları belli oldu

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin oranları belli oldu
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Lig derbisi için iddaa oranları da netleşti. Şampiyonluğun belirleneceği bu kritik müsabakaya ilişkin bahis oranları da açıklandı.

Süper Lig'in heyecan dolu şampiyonluk yarışında kritik bir dönemeç olan Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki dev derbiye sayılı günler kala, iddaa oranları da merakla bekleniyordu.

GALATASARAY'IN PUANI 99'A YÜKSELDİ

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki bu mücadelede favori olarak gösterilen Galatasaray'ın galibiyeti için belirlenen oran 2.06 olarak açıklandı. Öte yandan, Fenerbahçe'nin galibiyetine verilen oran ise 2.73 olarak belirlendi. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yaşanabilecek bir beraberliğe ise 3.54 oranı verildi.

Galatasaray'ın, son dakikada bulduğu golle Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etmesiyle puanını 99'a yükselttiği gözlemlendi. Haftaya rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde giren sarı-kırmızılılar, liderliklerini sürdürdü. Bu durumda Galatasaray'a, şampiyonluk için sadece 1 puan yetecek. Ancak, Fenerbahçe'nin kalan iki maçını da kazanması ve Galatasaray'ın puan kaybetmesini beklemesi gerekecek. Bu durum, ligdeki heyecanın zirve noktasına ulaşmasını bekleyen futbolseverler arasında büyük bir heyecan yaratıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.