Üniversiteli Ata Emre Akman'ın katili için istenen ceza belli oldu

Üniversiteli Ata Emre Akman'ın katili için istenen ceza belli oldu
Balıkesir'de, üniversite öğrencisi Ata Emre Akman sipariş götürdüğü sokakta öldüren E.Ö. için iddianame hazırlandı. 18 yaşından küçük olan zanlının 18 yıldan 24 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

Balıkesir'de üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı bıçaklayarak öldüren katil zanlısı hakkında iddianame hazırlandı.

KATİL ZANLISI HAKKINDA İDDİANAME HAZIRLANDI

11 Mayıs 2024 tarihinde, Ata Emre Akman geç saatlerde motokurye olarak çalışırken, 17 yaşındaki saldırgan E.Ö. tarafından hedef alındı. E.Ö., Akman'ı vücudunun çeşitli yerlerinden tam 10 kez bıçakladı. Ağır yaralanan Akman, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olayın ardından başlatılan soruşturma tamamlandı ve katil zanlısı E.Ö. hakkında hazırlanan iddianame mahkemeye sunuldu. İddianamede, E.Ö.'nün suçu tasarlayarak ve canavarca hislerle işlediği belirtildi. Ayrıca, saldırının premeditasyon (tasarlayarak öldürme) kapsamında değerlendirildiği vurgulandı.

E.Ö., reşit olmaması nedeniyle Türk Ceza Kanunu'nun 102. maddesi uyarınca 18 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak. İddianamede, E.Ö.'nün suç aletini temin etmek için hırsızlık yaptığı ve uyuşturucu madde kullandığı da yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.