Yaz tatili ne zaman başlayacak 2024? Okullar ne zaman kapanacak? Okullar seneye ne zaman açılacak?

Yaz tatili ne zaman başlayacak 2024? Okullar ne zaman kapanacak? Okullar seneye ne zaman açılacak?
Mayıs ayının son günlerinde, okulların ne zaman kapanacağı ve yaz tatilinin ne zaman başlayacağı merak konusu haline geldi. Milyonlarca öğrenci, karne almak ve yaz tatiline başlamak için heyecanla bekliyor. Peki, okullar ne zaman kapanacak ve yaz tatili ne zaman başlayacak? MEB'den 2. dönemin bitiş tarihi hakkında detaylar haberimizde...

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte, 2023-2024 eğitim yılının sona ermesine geri sayım başladı. Özellikle ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, yaz tatilinin ne zaman başlayacağını ve karnelerini ne zaman alacaklarını merakla bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) duyurduğu takvime göre, okulların kapanma ve açılma tarihleri belirlendi.

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

14 Haziran 2024 Cuma günü, 2. dönem karneleri dağıtılacak ve okullar kapanacak. Öğrenciler, yaklaşık 3 ay sürecek olan yaz tatiline bu tarihte adım atacaklar. Yaz tatili heyecanını şimdiden hisseden öğrenciler, yaz planlarını yapmaya başladı.

OKULLAR SENEYE NE ZAMAN AÇILACAK?

2024-2025 Eğitim yılı, 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak. Öğrenciler, yaz tatilinin ardından yeni bir eğitim dönemine başlayacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.