Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a suç duyurusu!

Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a suç duyurusu!
Medya patronu Acun Ilıcalı, asılsız iddia ve hakaretleri için Aziz Yıldırım hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunarak, 10 milyon TL tazminat davası açtı.

Fenerbahçe'nin Eski Başkanı ve Yeni Başkan Adayı Aziz Yıldırım ile ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı arasındaki tartışma, ciddi iddialar ve hukuki süreçlerle gündeme oturdu.

ACUN ILICALI'DAN AZİZ YILDIRIM'A 10 MİLYON TL'LİK DAVA

Geçtiğimiz günlerde Enver Aysever'in YouTube programına konuk olan Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı hakkında oldukça ağır ithamlarda bulundu. Yıldırım, Ilıcalı'nın FETÖ mensuplarına pasaport çıkarttığını iddia ederek, "Adnan Oktar meselesine girersem sokağa çıkamaz" şeklinde konuştu. Bu açıklamalar, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı ve Ilıcalı'nın sert tepkisini çekmişti.

Ilıcalı da Yıldırım'ın bu sözlerine "Bir tanesini ispat ettikleri gün, beni bir daha hiç görmeyeceksiniz. Bunu da iddia ediyorum" diyerek karşılık vermişti.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; iddiaların ardından Acun Ilıcalı, söz konusu suçlamaların asılsız ve itibarını zedeleyici olduğunu belirterek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Ilıcalı ayrıca, Aziz Yıldırım'a karşı 10 milyon TL'lik tazminat davası açtı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.