Ankara Valiliği'nden kritik sıcaklık uyarısı! Dışarı çıkmayın

Ankara Valiliği'nden kritik sıcaklık uyarısı! Dışarı çıkmayın
Ankara Valiliği, önümüzdeki günlerde şehirde beklenen yüksek hava sıcaklıklarıyla ilgili vatandaşları uyardı.

Ankara Valiliği, bir açıklamada bulunarak kentte yarından itibaren hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bildirdi. Valilik, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

ANKARA'DA SICAKLIKLAR YÜKSELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden gelen son verilere göre, yarından itibaren Ankara'nın batı kesimlerinden başlayarak hava sıcaklıklarının daha da artacağı tahmin ediliyor. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri boyunca Ankara genelinde mevsim normallerinin 8 ila 12 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Hafta sonu yağışla birlikte sıcaklıkların, Ankara genelinde azalarak mevsim normalleri civarına inmesinin beklendiği ifade edilen açıklamada, şu uyarılarda bulunuldu:

"Önümüzdeki günlerde Ankara'da beklenen en yüksek sıcaklıklar 34-36 dereceler civarında seyredecektir. Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri 11.00 ile 16.00 arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.