Marmaray bayramda ücretsiz mi? Kurban Bayramı'nda Marmaray bedava mı olacak?

Marmaray bayramda ücretsiz mi? Kurban Bayramı'nda Marmaray bedava mı olacak?
Ulaşımın nabzını tutan İstanbul'da, Marmaray hattının Kurban Bayramı'nda ücretsiz olup olmayacağı merak konusu oldu. Vatandaşlar, bayram döneminde Marmaray'ın ücretsiz hizmet verip vermeyeceğini araştırıyor. İşte detaylar...

Marmaray ile ilgili araştırmalar başladı. Kurban Bayramı'na çok az bir zaman dilimi kalmışken, Marmaray'ın bayramda ücretsiz olup olmayacağı da merak ediliyor. Peki, 15-16-17-18-19 Haziran'da Marmaray ücretsiz mi?

KURBAN BAYRAMI'NDA MARMARAY ÜCRETSİZ Mİ OLACAK?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre, Marmaray hattı 15-19 Haziran tarihleri arasında ücretsiz hizmet verecek. Bu tarihler arasında Marmaray, Başkentray ve İZBAN hatları ile Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı ve diğer toplu taşıma hizmetleri de ücretsiz olacak.

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) tarafından yapılan resmi açıklamada, "Kurban Bayramı'nda 16-19 Haziran tarihleri arasında kişiselleştirilmiş İstanbulkart ile Marmaray hattında ücretsiz seyahat edilebilecektir" ifadesi yer aldı.

MARMARAY NEDİR?

Marmaray, İstanbul'un Avrupa ve Asya yakalarını denizin altından birleştiren önemli bir projedir. Boğaziçi'nin altından geçen bu tünel, İstanbul'un ulaşım altyapısını büyük ölçüde geliştirmiştir. Proje, hem yerel halk hem de turistler için büyük bir kolaylık sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.