Engin ve Dilan Polat Çifti ile mahkemelik olan komşularından şok karar!

Engin ve Dilan Polat Çifti ile mahkemelik olan komşularından şok karar!
Kamuoyunda yakından takip edilen Engin ve Dilan Polat çiftinin mahkemelik olduğu komşuları, Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada şikayetlerini geri çekti.

Tutuklu bulunan Engin-Dilan Polat, park meselesi yüzünden yaşadıkları tartışma nedeniyle komşuları Metin S.A. ve Esra A. ile yaşadıkları anlaşmazlık, şikayetin geri çekilmesiyle çözüme kavuştu.

ESRA A.'NIN İFADESİ

TELE 1 'in haberine göre; Esra A., kapı zili çalındığında eşinin kapıyı açtığını ve araçlarını çekmelerinin istendiğini anlattı. Eşinin dışarı çıktığını, kendisinin 6 yaşındaki kızıyla evde yalnız kaldığını belirten Esra A., dışarıdan bağırış sesleri duyduğunu ifade etti. Güvenliği aradığı sırada Engin Polat’ın kapıyı tekme atarak açtığını ve eve girdiğini söyledi. Ardından Dilan Polat ve diğer şahısların eve girdiklerini ve kısa süre sonra eşinin dışarıda olduğunu öğrenerek evden çıktıklarını anlattı. Esra A., olayın ardından KADES uygulamasıyla polis çağırdığını ve olayla ilgili daha fazla vakit harcamamak için şikayetlerini geri çektiklerini belirtti.

METİN S.A.'NIN İFADESİ

Metin S.A. ise yolun Polat'lara gelen araçlar tarafından kapatıldığını ve olay çıkmaması için aracını çekmeye çıktığını söyledi. Dilan Polat’a araçların yolu kapattığını normal bir ses tonuyla ilettiğini, ancak Dilan Polat’ın kendisine küfrettiğini belirtti. Arabasını çalıştırıp geri çekerken kızının çığlığını duyduğunu ve yukarı koştuğunu ifade eden Metin S.A., Engin Polat’ın kendisine yumruk attığını söyledi. Bu sırada derdinin kızının yanına gitmek olduğunu, yumruk yedikten sonra etrafı iyi göremediğini ve birkaç dakikalık bir kavga yaşandığını anlattı. Şikayetini geri çektiğini ve karşı tarafla uzlaştığını belirtti.

DURUŞMA İLERİ TARİHE ERTELENDİ

Müşteki avukatları, müvekkillerinin şikayetten vazgeçmesi nedeniyle davanın düşmesini talep etti. Sanıkların avukatları da davanın düşürülmesini ve tanık dinletme taleplerinin kabul edilmesini istedi. Cumhuriyet savcısı, tanık dinletme talebinin kabul edilmesini ve esasa ilişkin mütalaasını açıklamak için süre verilmesini talep etti. Hakim, talepleri kabul ederek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.