İşte aşama aşama sinsi plan!

İşte aşama aşama sinsi plan!
Camilere din dışı ibarelerin mahya olarak asılması girişiminin ardından masonik bir komplo çıktı. İşte masonların yan kuruluşu rotaryenler bünyesinde hazırlanan beş aşamalı sinsi plan:

YENER DÖNMEZ’İN HABERİ

LADİNSEL MAHYALARIN BELGESI - TIKLA

1- Camilerin mahyalarında dindışı ve milli içerikli öğelere yer verdirmek!

2- 29 Ekimde camilere çapraz bayrak astırarak büyük bayraklarla camilere cemaat sevki sağlayıp buna karşı çıkanları bayrak düşmanı olarak mimletmek!

3- 10 Kasım’da camilere bayrakların yanı sıra Atatürk posterleri astırıp buna karşı çıkanları Atatürk düşmanı ilan etmek!

4- Camiler üzerinden rotaryenlerin “hayır faaliyetlerinde bulunduğu” görüşünü kamuoyuna yaymak!

5- Rotaryenlerin yaptıkları hayır faaliyetleri çerçevesinde sembolik birkaç camiden yardım toplanması ile önemli bir imaj kırılması sağlamak!

Masonlar, provokasyon amaçlı bu sinsi planla hem toplumu kamplara ayırıp hem de ilk kez Müslümanların mabetlerini kullanarak halk nezdinde kendilerini legalleştirip amaçlarını gerçekleştirmiş olacaklar.

Habervaktim’in rotaryen çevrelerden edindiği bilgilere göre, beş aşamalı bir plan hazırlandı. Buna göre; 29 Ekim’de Sultanahmet Camii’ne çapraz bayrak asılacak ve camilere ellerinde büyük bayraklar olan cemaat sevki yapılacak. 10 Kasım’da ise camilere bayrak yanında Atatürk posterleri de astırılarak provokasyonlar gerçekleştirilecek. Rotaryenler son olarak cami kürsülerinde değişik isimler altında kurdukları sözde yardım kuruluşlarının “kendilerinin hayır işlerinde bulunduklarına” dair vaaz verdirilmesi ile cami avlularında değişik isimler altında kurulmuş rotary kulüplerine para yardımı toplatılması için de girişimde bulunacaklar.
İşte sinsi planın ayrıntıları:

BEŞ AŞAMALI SİNSİ PLAN

28 Şubat sürecinde karanlık odakların hayata geçirdikleri psikolojik taktikleri andırır biçimce gündeme gelen ve kamuoyunda büyük tepki toplayan mahyalara din dışı ibareler yazdırılması bir mason taktiği olarak uygulamaya konuldu. Toplam beş aşamadan oluşan girişimin önümüzdeki günlerde farklı yönleriyle devam edeceği belirtiliyor. Uygulama planına göre, Sultanahmet Camii’ne çapraz bayrak asılması, büyük bayraklarla camilere cemaat sevkinin sağlanması, bu uygulamaya yönelik olası itirazlar için de basındaki destekçiler aracılığıyla “Türk bayrağına karşı çıkıyorlar” şeklinde haber ve yorumlar yaptırılması öngörülüyor.

29 EKİM’DE “BAYRAK PROVOKASYONU”


İlk aşama olan camilerin mahyalarında dindışı ve milli içerikli öğelere yer verdirmenin ardından, 29 Ekim’de de “bayrak provokasyonu” ile planın uygulamasına devam edilecek. Daha sonra ise 10 Kasım’da bir başka atraksiyon gerçekleştirilecek. Buna göre, 10 Kasım’da yine camilere bayrakların yanı sıra Atatürk posterleri de astırılacak. Tek parti döneminde zaman zaman görülen “Atatürk mahyası” uygulamasının bir benzeri böylece hayata yeniden geçirilecek.

“ALLAH RIZASI İÇİN ROTARYENLERE YARDIM”

Masonların yan kuruluşu rotaryenlerin planının son iki aşamasında ise yine camiler üzerinden kuruluşlarının “hayır faaliyetlerinde bulunduğu” görüşünü kamuoyuna yayma ve sonrasında da maddî yardım toplama yer alıyor. Bu çerçevede, rotaryenlerin “evrensel değerleri” ile “yaptıkları hayır faaliyetlerinin” cami kürsülerinden anlatılması için yetkililer nezdinde girişimlerde bulunulacak. Bu tür açıklamalara direnen yetkili bürokratlar ile din görevlileri için ise medya desteğiyle “toplumu bölme” suçlamasında bulunan yayınlar gerçekleştirilecek. Son aşamada ise sembolik birkaç camide “rotaryenlerin hayır işlerinde” kullanılmak üzere yardım toplaması planlanıyor.

BÜROKRATİK DESTEK DE VAR

Habervaktim’in ele geçirdiği bir belge de, masonik kuruluş rotaryenlerin, bürokratik kadrolardaki destekçilerinin çalışmalarını gözler önünde seriyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Müdürü İbrahim Özekinci imsazıyla 24 Eylül 2009 tarihinde İstanbul Müftülüğü’ne gönderilen yazıda, İstanbul Valiliği’nin bir faks emrinden sözedilip, masonik plandaki taleplere kolaylık gösterilmesi isteniyor. Yazıda, şöyle deniliyor: “Valilikten gelen ilgili yazıda, 6 Ekim İstanbul’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun yıl dönümü ile ilgili olarak 5-6 Ekim 2009 tarihinde akşamları yanacak şekilde Sultan Ahmet Camiine ‘Ordumuza Şükran Borçluyuz’, Süleymaniye Camii’ne ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’, Eminönü Yeni Camiye ‘Milli Birlik Esastır’, Üsküdar Cedit Valide Camiine ‘Kurtuluşun Kutlu Olsun’, Eyüp Sultan Camiine ‘Önce Vatan’, vecizeleri ile Cumhuriyet’in 86. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde ise Sultan Ahmet Camine ‘Çapraz Bayrak’, Süleymaniye Camine ‘Yaşasın Cumhuriyet’, Eminönü Yeni Camiye ‘Türk, Öğün, Çalış, Güven’, Üsküdar Cedit Valide Camiine ‘Cumhuriyet Fazilettir’, Eyüp Sultan Camiine ‘Milli Birlik Esastır’ vecizelerinin 28-29 Ekim 2009 tarihlerinde akşamları yanacak şekilde mahya olarak yazılması istenmektedir. Bu çalışmalar sırasında mahya ekibine gerekli kolaylığın gösterilmesi için ilgililerin talimatlandırılmasını arz ederim.”

HABERVAKTİM.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.