Hüseyin Öztürk

Hüseyin Öztürk

Türkiye Terörle, CHP Örtüyle

Türkiye Terörle, CHP Örtüyle

Zihniyet farkı apaçık ortada değil mi? CHP’nin halkımızla arasındaki bağı görmek bakımından bundan daha büyük bir fotoğraf olabilir mi?
Milletimiz terörle uğraşırken, CHP’liler örtüyle savaş halinde. Her şehit haberi geldiğinde ülke halkının ciğeri yanarken, CHP’liler sanki bu memlekette yaşamıyormuş ve bu memleketle bir ilgileri yokmuş gibi toplumun zıddına meselelerle hemhal olmakta.
Mehmetçik yurt savunmasında, halkımızın milli ve manevi değerlerinin korunması ve yaşatılması adına sınırda nöbet bekler, terörle savaşırken, CHP’liler de bu değerleri koruyan, bu değerlerin uğruna şehit olan askerlerimizi görmezden gelip, mahkeme kapılarında nöbet tutuyor.
Şehit olan Mehmetçiklerimizin aileleri, yakın akraba, konu komşu, devleti temsil eden mülki ve idari amirler tarafından ziyaret edilirken, acaba CHP zihniyetine mensup birileri bugüne kadar kaç şehidimizin ailesine teselliye gitmiş ve bir Fatiha okumuştur. Tabii Fatiha suresini biliyorlarsa.
DTP’li vekillerin ilk defa TBMM’ye girişi hatırlanırsa, kimlerin meclise soktuğu da hatırlanacaktır. CHP’nin sayesinde girmişlerdir ve ondan sonra zaten dananın kuyruğu kopmuş ve o günden bu yana terör daha da azmıştır. Allah Mehmetçiklerimize güç kuvvet versin. ülkenin güvenliği ve huzuru, onların yüreklerindeki, kalplerindeki vatan millet ve din sevgisinde yatıyor.
Birkaç gündür asker uğurlamalarına katılıyorum. Uğurlamadaki coşkuları keşke CHP’liler yakından izleme imkanı bulabilseler ve sabrederek; o pak, o tertemiz, o cesaretli yüreklerin vatan hizmetine nasıl büyük bir coşkuyla gittiklerini görebilseler ve idrak edebilseler, belki mahkeme kapılarını aşındırarak, milletin değer yargılarıyla savaşmazlardı.
Asker uğurlamalarının hiçbirinde CHP zihniyetini çağrıştıran en küçük bir söze ve eyleme rastlamadım. Gençlerin, her söylemleri ve eylemleri, “vatan, millet ve din” üçgeni dışına çıkmıyordu. Ve yıllardır bütün asker uğurlamalarında hep aynı manzara görülmüştür.
Mahkeme kapılarında örtüyle uğraşan CHP ve aynı zihniyetteki diğer kişi veya kişiler, halkın bu coşkusunu görmezden ve duymazdan gelince, milletin de kendilerini görmezden ve duymazdan geldiğini mi sanıyorlar acaba?
Gerçi bu kafa zanneder mi zanneder. Apaçık her şey ortada. Milletin ne istediği belli ne düşündüğü belli. Milleti temsil eden siyasiler, halkın isteğine kulak vermiş ve yerine getirmek üzere vazifesini yapmış ama halkın değerlerine savaş açan malum zihniyet, bu kadar açık ve net mesajı göremeyecek kadar kör ve sağırsa, kimsenin yapabileceği bir şey yoktur.
Şimdiye kadar siyasi hırs, kin ve öfkeyle elde ettikleri rant kapıları bir bir kapandıkça, çılgına dönüyorlar. Asıl dertleri bu. çünkü devlet millet barışı, bu zihniyetin asla ve kat’a istemediği ve istemeyeceği bir şeydir. Ve hatta katlanamayacağı tek şeydir.
Devlet millet kaynaşması, bunların imtiyazlarını ve halkın üzerinde birer “efendi” ya da “baron” gibi yaşamasına müsaade etmez. Bu sebeple de ellerinden ve dillerinden gelen her türlü kötülüğü yapmayı kendilerine has inanç çerçevesinde iman esası haline getirmişlerdir.
öncelikle bu toplumun partisi olabilmek için, bu milletin değer yargılarını paylaşmak ve en azından o değerlerle barışmak gerekmez mi? Bunu yapamayan siyasi bir zihniyetin ülke barışından, millet dayanışmasından söz etmesi abesle iştigal değil midir?
Bu toplum gökyüzünden paraşütle yanlışlık sonucu bu topraklara inmedi. Bin yıldır bu topraklarda yaşıyor. “Peki, CHP zihniyetinin şurada kaç yıllık bir geçmişi var?” İnsan olan insan hiç olmazsa bu soruya cevap verir ve nasıl bir milletle uğraştığını anlar.
CHP’nin Milli Şef döneminden bu yana abesle iştigal etmediği bir tek mesele gösterilebilir mi? İşte önceki gün bütün Türkiye seyretti. 40 kilo kömür vereceğiz diye onlarca zavallı kadını kandırıp, partilerine üye yapmaya kalktılar. İnsanların onurlarını incitmemek için daha diğer ayıplarını yazmaya yüreğim yetmiyor. Bu adamların fotoğrafı bu.


Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Öztürk Arşivi