Hüseyin Öztürk

Hüseyin Öztürk

İslam Dünyasının Umudu Tayyip Erdoğan

İslam Dünyasının Umudu Tayyip Erdoğan

“Müslüman düşmanlarının ortak emeli “One minute”in öcünü almaktır.”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sadece Türkiye’nin değil, dünya Müslümanlarının, İslam âleminin, Türkiye ve İslam düşmanı olmayan herkesin umudu.

Aslında bugün Sarıgül adlı şahsın “din sahtekârlığı” üzerine yazacaktım fakat baktım kişi, Müslüman halkımızın ekseriyeti içerisinde sıfırın altında ben de vazgeçtim.

¥

Afrika’nın içlerinde lastikli tekerlekli araç görmemiş, demir parçasına dokunmamış, haritalarda köylerinin ismi yazmayan, bütün dünyayı kendileri gibi zanneden nice masum Müslümanların duasını alan R. Tayyip Erdoğan’ın “umut” olduğundan söz edelim.

Evet, Recep Tayyip Erdoğan, sadece Türkiye’nin değil, nerede nefes alıp veren samimi bir Müslüman varsa, onların hepsinin umudu ve güvendiği bir insan.

Kim ne derse desin, sözlerimin arkasına nasıl bir kuyruk bularak olumsuz ifadeler takarsa taksın, Hacca ve Umreye gidenlerden tutun da dünyanın herhangi bir kara parçasına ayak basan “namuslu her insan” söylediklerime katılacaktır.

Ülkemiz Müslümanlarını bilmem ama Tayyip Erdoğan’a dünyanın dört bucağından edilen dualar yeter de artar.

Dua sadece bu dünya için edilmez. Esas olan, ebedi âlemdir ve hakiki Müslümanlar oraya iman eder. Tayyip Erdoğan’a da lazım olan ebedi âlemdir.

Bu gerçeğe samimi şekilde “iman eden Müslümanlar;” İslam âlemi için, Müslümanların zaferi için, kardeşliği için dualarına dualar eklemektedirler.

¥

 Bugün, tam veya yarı İslam ülkesi olan dünya memleketleri arasında, Türkiye’nin çok büyük itibarı vardır. Bu itibarın başında ise elbette Başbakan R. Tayyip Erdoğan gelmektedir.

Özellikle yüzyıllardır sömürülen, ezilen, bizde olduğu gibi azıcık kendilerine geldiklerinde, içlerine hemen fitne ve fesat tohumları ekilen öyle mazlum milletler var ki, her birinin umudu yine Türkiye ve Erdoğan’dır.

Ya Balkanlar! Ki Balkanlar, diğer Afrika ülkeleri gibi değil, her biri Avrupa’nın dibindeki ülkeler olmasına rağmen, Müslüman halkların umudu Türkiye ve Erdoğan’dır.

Hangi birini saysam. Elinizi dünya haritasının üzerine koyup, halkı Müslüman bir ülke seçin, kesinlikle görülecektir ki, Türkiye’nin ve Erdoğan’ın güçlü olması için gözyaşları dökülmektedir.

¥

Son aylarda yaşadığımız kaos, fitne, fesat ve kargaşadan yalnızca masum halkımız etkilenmedi, esas sınırlarımız dışındaki Müslüman halklar çok etkilendi.

Rabbim korusun! Müslüman milletlerin endişesi şu:

-“Türkiye azıcık tökezlese, batılı ülkeler, Afrika başta olmak üzere tüm İslam ümmetinin üzerine amansızca saldıracaklardır.”

Türkiye’nin güçlülüğü, toplumumuzun dinamikliği, dünya Müslümanları için bir güven kaynağı ve umut pınarı gibi akmaktadır.

Allah, ülkemizi ve dünyadaki bütün Müslüman milletleri, bu umudu zedeleyecek şer güçlerden korusun ve kollasın.

Sözü Arif Nihat Asya’ya bırakalım;

-“Ebu Cehil ölmedi, Ebu Leheb kıtalar dolaşıyor.”

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Hüseyin Öztürk Arşivi