Hüseyin Öztürk

Hüseyin Öztürk

Bir kötü bin köye zarar verir

Bir kötü bin köye zarar verir

Bir kötünün bin köye zararı olurmuş. Bizdeki kötülerin değil bin köye, koca bir ülkeye zararları var.

Gazze başta olmak üzere dünyanın tüm mazlum Müslümanlarına zarar vermeye aşkla, şevkle devam ediyorlar.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri sebebiyle gündem son derece kalabalık olsa da İsrail’in Gazze’de estirdiği terör, ciddi olarak sadece Türkiye’nin gündeminde.

Türkiye’nin gündeminde deyince bütün Türkiye’yi kastetmiyoruz tabii. İsrail’i telin eden Müslüman halkımızın ve hükümetin gündeminde.

Türkiye’deki Müslüman kostümlü İsrail dostları ile Müslümanlardan nefret eden çeşitli kesimler, Gazze’deki katliamlarından oldukça memnunlar.

Aynı çatının altında birleşerek Gazze’yi seyretmeyi, Türkiye’yi karıştırmayı “iman esası” haline getiren malum çevrelerden de İsrailliler oldukça memnun.

Erdoğan’a karşı Müslüman halkımızın içine fitne sokmak için belirlenen aday ve adayı belirleyen esas oğlan, İsrail otoritesine “one minute”ın öcünü aldırmaya çalışıyor.

………………

Her neyse çatıcıların bir hesabı varsa, bu milletin de bir hesabı var. Daha da ötesi, iki hesabın üstünde de Allah’ın bir hesabı var.

“Ben de Müslümanlardanım” diyen her insan, “kendi iradesiyle” Filistin’e dualarımızla birlikte imkânımız varsa maddi yardımlarda bulunmalıyız.

TİKA başta olmak üzere Deniz Feneri, Kızılay ve İHH, Filistin’e yardım götürebilen ve direkt mağdurlara ulaştıran üç kuruluşumuz.

Belki adını duymadığımız veya tanımadığımız yardım kuruluşlarımız da vardır ve onlar da ellerinden geleni yapıyorlardır ama kamuoyunda bilinen bu üç kuruluş, yegâne güvenilen teşkilatlarımızdır.

Sözüm ehli iman insanlaradır;

-“Aman ne olur çatıcıların yardım derneklerine güvenmeyin. Çünkü İsrail dostlarının, İsrail’e rağmen Filistinlilere yardım etmeleri mümkün değildir.

Neden? Şunun için;

Çatıcıların adayı olan kişi, Müslüman katliamına karşı “tarafsız olmalıyız” diyor ve taraf olan Başbakan Erdoğan’ı eleştirebiliyorsa, bu çatıcıların Müslümanlara hayrı olur mu?

……………

Evet, Gazze yıllardır süren zulmün en şiddetlisini yaşıyor ve dünya seyrediyor. Yine dünya Müslümanları içerisinde en dinamik halk, bizim insanımız.

Allah’a şükür ki, dünya liderleri arasında İsrail’e tek tepki gösteren de yine bizim başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız.

Allah’ın mühürlediği kalplerin bu gerçeği görmesini elbet beklemiyoruz. Akıllarını Allah’tan alıp kullara verenlerin görmesini de beklemiyoruz. Geçelim.

…………….

Deniz Feneri’ni kimlerin neden bitirmek istedikleri şimdi daha iyi anlaşılıyor.

Eğer Deniz Feneri eski gücünde olsaydı her mazlumun gözyaşı siliniyor ve sırtına urba, karnına çorba gidiyor olacaktı.

Hamdolsun Fener her geçen gün parlak günlerine dönüyor ve Gazze’ye ulaşıyor, 300 aileye gıda yardımı yaptı ve yapmaya devam ediyor.

Deniz Feneri’nin Filistin’deki kurumsal durumu çok iyi ve yardımlar yerli yerini buluyor. Dualarımızla, zekât ve fitrelerimizle destek olarak safımızı belirtmeliyiz.

Rabbim iyi Müslümanlardan eylesin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Öztürk Arşivi