Hüseyin Öztürk

Hüseyin Öztürk

Milletin hayrının kahyalığı size mi düştü?

Milletin hayrının kahyalığı size mi düştü?

Bütün dünya aleme soruyorum; “CHP, Aydın Doğan ve benzerlerini bugüne kadar milletin hayrına herhangi bir işte gören, bilen ve duyan var mı?” Milletin yararına bir işin ucundan tuttuklarını bilen dürüst insanlar varsa, Allah aşkına söylesin, yazsın ve konuşsun.
Bir soru daha; “Devlet-millet kaynaşmasından bu ülkede hangi kesimler şimdiye kadar rahatsız olmuşlardır, hangi kesimler devlet-millet kaynaşmasına çomak sokmuştur, toplumun yekvücut olduğu hangi konularda kimler muhalefet etmiştir?”
Soru çok. “Mübarek Ramazan-ı Şerif’i halkın burnundan kimler fitil fitil getirdi ve getirmektedir?” Aydın Doğan oruç tutmadığını kendi ağzıyla söylemedi mi? “Acaba CHP’den kaç kişi oruç tutmakta, camiye gitmekte ve halkın içine çıkmakta?”
Geçen yıl Aydın Doğan’ın adamları kendi çalışanları arasında oruç tutanların avına çıkmamış mıydı? Sırtlarından ekmek kazandıkları insanların oruç tutup tutmadığını araştırıp işine son vermemişler miydi? CHP’liler de hakeza yine oruç tutan bürokrat ve memur avına çıkıp; irtica denilen sapık ideolojiye sığınmamışlar mıydı? Gerçi bu yıl da aynısını yaptılar ya.
Şimdi bu adamlar çıkmışlar, Almanya Deniz Feneri üzerinden Türkiye’de kurulu hayır kurumlarına saldırarak, güya milletin hakkını savunmaya kalkıyorlar. Millet bunlara kahkahalarla gülüyor, milletin kahkaha ile gülmesi yetmiyor, kargalar da halka eşlik ediyor.
İnsan olan insan şapkasını önüne koyar ve neyle uğraştığına bir bakar. “Bu milletin hangi yaralı parmağına merhem oldunuz?” “Halkın milli ve manevi değerlerinin hangisine sahip çıktınız ve çıkıyorsunuz?” “Milletin kutsallarına sövmekten ve hayır işlerini engellemekten başka bugüne kadar ne iş yaptınız?”
Türkiye’deki Deniz Feneri’ne bugüne kadar kaç kuruş bağışta bulundular da gönüllü bağışta bulunan; namuslu, haysiyetli ve şerefli insanların bağışlarını soruşturmaya kalkıyorlar? Onlardan yardım mı isteyen oldu, bu adamlara müracaat edip; “Bizim haklarımızı arayın” diyen mi oldu? Oysa bunlara en çok yakışan Ergenekon terör örgütünün avukatlığıydı.
Allah korusun, bu millet açlıktan ölür, susuzluktan kırılır, parasını çarçur eder, her türlü kaybını sinesine çeker ve onlara asla, ama asla ve kat’a müracaat ederek; “Bizim halimiz ne olacak” demez. Çünkü pek ala bilir ki bu adamlardan hayır gelmez ve kılını bile kıpırdatıp onlardan yana dönüp bakmaz.
Malum odaklardan gelecek hayır şeytandan gelsin. Milletimiz şeytandan gelen her türlü şerre karşı mücadele eder, uğraşır, didinir, çalışır, çabalar ve yok edebilir ve en azından “Besmele” çekince şeytan çekip gider, fakat bunlar öyle mi? Bunlara “Besmele” de kâr etmez.
Türkiye’deki Deniz Feneri yetkilileri kaç gündür bas bas bağırıp, bütün dünya aleme sesleniyorlar; “Her yıl, en az üç defa İçişleri Bakanlığı tarafından denetleniyoruz, devlet adına denetleme yetkisi bulunan bütün kurumlarımıza açığız. Her isteyen Cumhuriyet Savcımız inceleme ve soruşturma yapabilir, bilgi ve belgelerimizle hazırız” diyorlar.
Bu feryadı Türkiye’de duymayan iki kişi ve adamları kaldı maalesef. Birisi Deniz Baykal ve adamları, diğeri de Aydın Doğan ve adamları. Hayır ve hasenat karşıtlığı bu adamların gözlerini kör, kulaklarını sağır etmiş, kalplerini de katılaştırmış. Rabbim böylelerin şerlerinden ve belalarından milletimizi ve devletimizi ilelebet korusun.
Memlekete hizmet için yerlerinden bile kıpırdamayan, Meclis’i Anayasa Mahkemesi’ne giden otoban olarak görüp; “Hükümetin hangi icraatını mahkemeye götürsek” diye avının üzerine atlamaya hazır aslanlar gibi maaşlarını alıp yan yatan CHP’lilerden Kemal Kılıçdaroğlu adındaki şahıs, Deniz Feneri davası başlayınca Almanya’ya kamp kurdu. Mahkemelerden kovuldu, yine yılmadı. Meğer adamda ne enerji varmış.
Elbet kimsenin dini, diyaneti, ırkı, dili beni ilgilendirmez ama Kemal Kılıçdaroğlu’nun alnı bir kere secdeye gitmiş midir? Bugüne kadar herhangi bir hayır kurumuna kuruşu nasip olmuş mudur? Nerede ne zaman milletin hayrına bir iş yapmışlardır? Aklı başında bir insan malum şahsın ve arkasındakilerin iyi niyetli olduğuna inanabilir mi? “CHP, Doğan Grubu ve iyi niyet öyle mi?” Kıyamete kadar rüyası bile görülecek şey değil.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Öztürk Arşivi