Türkiye'nin İlk Transeksüel Güzeli Seçildi!

Türkiye'nin İlk Transeksüel Güzeli Seçildi!
İslam'a yönelik hakaretleriyle bilinen eşcinsel modacı Barbaros Şansal'ın jüri üyeliğinde Türkiye'de ilk defa transeksüel güzellik yarışması düzenlendi.

Taksim Frappe İstanbul Bar'da gerçekleşen organizasyona; yerli ve yabancı birçok ünlü konuğun yanı sıra yazılı ve görsel basının da ilgisi büyüktü..

Gecenin en dikkat çeken konuğu ve jüri üyesi ise modacı terziyamağı Barbaros Şansal'dı..

Frappe İstanbul Barda Gerçekleşen Gecede Türkiye'nin ilk trans güzeli ; Yaşları 18 ile 30 yaş arasında bir çok finalistin arasından 25 yaşındaki Çağla Akalın Türkiye 'nin İlk Transeksüel güzeli seçildi.

Türkiye'nin İlk trans güzeli seçilen Çağla AKALIN ; aynı zamanda Onur Akay Medyada Türkiye'nin İlk Sosyal medya köşe yazarı olmasıyla da dikkatleri üzerine çekti. gecede Türkiye'nin Drag Queen'i Madam Marika ( Nedim Uzun ) yarışmada önemli rol oynadı.

Tacı Türkiye Trans Güzeline Madam Marika taktı .

Dünya Trans Güzellik yarışmasına katılacak olan Çağla AKALIN için Frappe İstanbul'un sahibi Anıl TAŞ, bunun Türkiye'de bir ilk olduğunu belirterek, Türkiye Trans Güzeli'nin kendilerinin yardımı ile Tayland ve Venezuelladaki Dünya Trans Güzelik yarışmalarına gönderileceğini ve bunun çalışmalarına başladığını söyledi.

Barbaros ŞANSAL KİM? -1-

Kimliğine De Tahammül Edememiş -2-

Barbaros ŞANSAL DAYAĞI YEDİ -3-

Habervaktim.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum